Advies gevraagd!

10 antwoorden en 21754189x bekeken

Stevanie (Gast) 29-10 om 20:02

Hi! Vriend en ik zitten met een dilemma. We krijgen een tweeling, twee meisjes, en twijfelen of de namen bij elkaar moeten passen, omdat het toch twee zusjes zijn en zelfs een tweeling is. Nou vinden wij zelf de namen beide heel erg mooi, maar niet per se goed bij elkaar passen.
Wat vinden jullie? 
De namen die we in ons hoofd hebben zijn:
Janne & Kate

Janne is hartstikke Nederlands, en Kate heel erg Engels. Veranderen naar Keet willen we niet (want de associatie met bouwkeet). Wat zouden jullie doen? Gaan voor een keuze B? Of gewoon hierbij laten?

reageer

floydi 29-10 om 20:21

Hi stevanie,
Ik vind het juist leuk dat je beide kindjes een hele eigen naam geeft. Ondanks het feit dat ze tweeling zijn, zullen ze ook eigen persoontjes worden ik vind zelf juist niks als een tweeling mila en milo heten bij wijze van  

Floor (Gast) 29-10 om 20:51

Wauw wat leuk twee meisjes! Ik ben het eens met Floydi, juist heel leuk twee eigen namen en Janne en Kate vind ik ook leuk bij elkaar. Miss doordat bij beide namen de a als tweede staat en ze beiden eindigen met een e. Ik vind het leuk hoor. 

Joy 29-10 om 21:07

Leuke namen! Wij krijgen ons 3de kind. Nooit gekeken naar de andere namen. Elke kind Stat op zijn eigen vind ik  

Anoniem (Gast) 29-10 om 22:52

Hele leuke namen. Ik zou het zo laten. Vind het wel lekker klinken... Janne en Kate! 

Anoniem (Gast) 30-10 om 10:16

Doen!  Beide leuke namen!

Rabia (Gast) 30-10 om 13:34

Doen!!

Melissa (Gast) 30-10 om 16:38

Doen! Ik vind het heel leuk doe namen!

Echter, als je straks zelf over de kinderen gaat praten, misschien andersom, dus Kate en Janne, anders  lijkt het als je vlug praat op Jan&kate, oudere mensen horen al snel Jan&kees. Kan het mis hebben hoor, maar ik denk altijd teveel na over zulke dingen.

Anoniem (Gast) 31-10 om 07:15

Ik zelf vind Janne naast Kate een beetje te nederlands, maar dat ligt misschien meer aan het feit dat ik kate een hele leuke naam vind en Janne niet zo.
Maar als jullie het beide erg mooi vinden zou ik het lekker doen, want daar gaat het om! Niet iedereen kan het mooi vinden. En ben het ook eens dat de namen geen "setje" hoeven te zijn. 

Stevanie (Gast) 31-10 om 08:56

Lieve allemaal! Bedankt voor alle eerlijke reacties. Het heeft ons goed geholpen. We hebben besloten er gewoon voor te gaan!
Het wordt dus Janne en Kate, voluit Janne Elsa Isabella en Kate Teuntje Marilou. 

Anoniem (Gast) 04-11 om 15:39

Super!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Advies gevraagd!' in het Zwangerschapsforum