Tweede naam of niet?

4 antwoorden en 20870062x bekeken

Anoniem (Gast) 17-01 om 16:43

Ik zit met het volgende..
Wij verwachten een derde kindje, en ik heb 2 namen die ik heel leuk vind. Maar onze eerste twee hebben beide 1 naam.
Simpelweg omdat we toen al blij waren dat we één leuke naam hadden gevonden! Dus is een tweede naam nooit ter sprake gekomen.
Ik zou het leuk vinden dus nu een tweede naam te geven omdat ik dit mooi vind staan en ze beide erg leuk vind. Uiteindelijk wordt in het dagelijks leven toch alleen de eerste naam gebruikt. 
Ikzelf zie het gevoelsmatig niet als een probleem omdat ik weet dat het alleen te maken heeft met het feit dat ik nu 2 leuke namen heb en toen niet. Maaar, vinden jullie dit kunnen of niet tegenover de andere kids?

Lastig....zou graag jullie mening horen alvast bedankt!

reageer

Sofie 17-01 om 17:45

Ik heb gisteren ongeveer het zelfde topic geopend onder vernoemen  Ook indd eerste twee kinderen 1 naam en de derde nu 2 namen. Wij gaan er uiteindelijk gewoon voor!

Babytje4 17-01 om 18:03

Mijn 2 meisjes hebben ook maar 1 naam en heb gevraagt aan de gemeente en ik mag ze nu nog toevoegen want zij willen een 2de naam.

Anoniem (Gast) 17-01 om 18:51

@sofie, ik heb nu jou topic ook gelezen! Toevallig dat je dezelfde twijfel had... maar ik zie aan de reacties dat het niet raar gevonden wordt. Leuk dat jullie er voor gaan! Succes met de laatste loodjes!

Anoniem (Gast) 17-01 om 23:09

Helemaal niet gek, gewoon doen!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Tweede naam of niet?' in het Zwangerschapsforum