Meisjesnaam Blue

17 antwoorden en 20600295x bekeken

Emy (Gast) 10-02 om 20:18

heii
Ik wil Mn dochtertje Blue noemen wat vinden jullie van die naam?

reageer

Moeder04 (Gast) 10-02 om 20:24

Sorry, vind ik echt lelijk.

Anoniem (Gast) 10-02 om 20:51

Vind het niet mooi. 

Saartje 10-02 om 21:40

Ik vind het eerlijk gezegd geen naam. Heb je nog andere namen die je leuk vindt?

Debbie (Gast) 10-02 om 22:34

Ik vind het wel een mooie naam.
En ik weet van 1 kindje met de naam Blue. Dat is trouwens ook een meisje.

Lou (Gast) 10-02 om 22:47

Door (de dochter van) Beyonce is het natuurlijk een behoorlijk bekende naam geworden in het buitenland, maar in Nederland nog niet. Ik zelf zou er niet voor kiezen, maar ik vind de naam wel oké. Ik ken zelf geen Blue (behalve de dochter van Beyonce haha), maar wel een Bluelle. 

Anoniem (Gast) 10-02 om 23:14

Nee ik vind het geen mooie naam.

Emy (Gast) 11-02 om 08:24

hai
We hadden ook nog de naam Scout & Rebel voor ons meisje wat vinden jullie daar van

Anoniem (Gast) 11-02 om 08:32

Allemaal niet mijn naam. Blue vind ik geen naam en Rebel vind ik gewoon zielig. Scout dan het beste van die drie, maar zou ik ook sowieso niet voor kiezen.

Anoniem (Gast) 11-02 om 09:03

Ehm.. 1 tip: vraag zoiets niet op een forum... De reacties zijn vaak hard en niet leuk als het niet binnen iemand zinn referentiekader past. Belangrijkste is dat je een naam kiest die jullie heel mooi vinden en die bij jullie past. Wat mensen hier ervan vinden maakt totaal niet uit.. Of kies een forum die iets minder anoniem is zodat mensen ietwat na moeten denken over hun reactie????

Mrs. D 11-02 om 10:10

Ik ben bang dat dit van die namen zijn waar je kind in haar schoolperiode last mee gaat krijgen...  En wellicht in haar volwassen leven minder serieus genomen zal worden.. 
ik zou nog even doorzoeken.. Sky is ook zo’n naam maar is bv wel beter geaccepteerd... 

naatyp 11-02 om 10:12

Nou ik vind het een leuke naam! Ik hou van die unieke leuke namen en je ziet steeds vaker namen met dubbele betekenissen.
Wolf, lente, storm, Londen 

Anoniem (Gast) 11-02 om 10:55

Ik zou blue dan misschien in combi atie met een andere naam doen. Zoals idd de dochter van beyonce blue ivy.

Anoniem (Gast) 11-02 om 11:50

Ik vond het geen mooie naam. Hoe mijn kinderen heten vind jij vast geen mooie naam. Wat al eerder gezegd werd doe wat voor jullie goed voelt.


Ik vind dit juist dat op dit forum heel mild wordt gerageerd op bijzondere namen. Lees maar eens op het Viva forum. Daar wordt je soms echt afgemaakt. 

Anouk (Gast) 11-02 om 15:05

Ook ik vind het alledrie geen leuke namen, maar je moet doen wat voor jullie goed voelt, en wat jullie de mooiste naam vinden. 

Hieronder nog een rijtje namen die wat mij betreft een beetje dezelfde stijl hebben, maar die ik toch eerder zou kiezen:
Charlie, Dani, Eden, Marley, Jackie, Quinn, Raven, River, Rox, Sky, Willow

Anoniem (Gast) 02-01 om 09:14

Ik vind Blue een heel mooie naam! 

Anoniem (Gast) 02-01 om 18:49

Sorry ook ik vind de namen niets
Blue vind ik geen naam in Nederland (blauw) al vind ik de suggestie in combi met andere naam wel stuk beter. (Blue ivy, Blue Lily, Blue Violet o.i.d.) dat maakt de naam iets meer 'naam' en ook wat vrouwelijker
Scout ( als in scouting) vind ik écht geen naam en eerlijk gezegd vind ik Rebel nog erger. Stel je krijgt een timide verlegen meisje die zo'n heftige naam draagt. Ook als "Rebel" moet solliciteren loopt ze al een paar punten achter.
Zelf vind ik Sky, Skylar, Willow o.i.d. wel mooi. Of in jou trant scottie ofzo  

Morag 03-01 om 08:08

Wat hierboven wordt gezegd: Namen zijn zo aan persoonlijke smaak onderhevig! Kies vooral de naam die jullie zelf willen, laat dit niet door een forum of maffe celebrities beslissen! 

Maar om je vraag te beantwoorden, ik associeer Blue met spijkerbroeken of met depressie... Levi’s Blue jeans, feeling blue... En inderdaad de baby van Beyonce Blue Ivy. Dus ik zou dat niet doen. 

Scout is net als Blue de naam van een celebrity baby, dit keer van Demi Moore en Bruce Willis. Beetje trendgevoelig, en net als Rebel misschien schattig als ze heel klein is, maar een beetje sneu en nadelig als ze volwassen wordt... 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Meisjesnaam Blue' in het Zwangerschapsforum