Te geknutseld?

16 antwoorden en 19095518x bekeken

Anoniem (Gast) 04-07 om 13:47

Charlotte vind ik erg mooi,
Emmelot is ook leuk

reageer

Sofie 04-07 om 13:53

Ik vind Charlotte leuk, Emmelie niet zo en emmelot ook niet echt. Maar dit is allemaal smaak hè, je moet kiezen wat jullie mooi vinden. Andere combinatie van die twee namen is Charlie. Dat vind ik wel echt super leuk voor een meisje. 

Jo (Gast) 05-07 om 13:38

Dan vind ik de andere combinatie. "Charlie"  leuker.

Mimi 05-07 om 14:08

Niet mijn smaak. MAARRRR zeker niet te geknutseld. Het is meteen duidelijk hoe je het moet schrijven, en ik vind het geen rare naam. Dus lekker doen !

Anoniem (Gast) 05-07 om 22:51

Ik vind charlotte wel leuk bij de namen van jullie zonen. Emily ook wel.
Emmelie wat minder, maar kan prima.
Emmelot daarbij denk ik als ik het hoor...welke namen zullen hier gecombineerd zijn. Wanneer ik weet dat het kind emmelie-charlotte heet zou ik bij de roepnaam gelijk denken og ze hebben het aan elkaar geplakt.
Vindt het zelf niet zo mooi klinken, ook niet mijn smaak, maar je moet het zeld mooi vinden. Mocht je dochter het later vervelend vinden kan ze in ieder geval terugvallen op een officiële naam.

♡ Ilona ♡ 06-07 om 13:55

Smaken verschil.. de namen charlotte of emilie vind ik wel leuk. Emmelot niet, vind ik idd te geknutseld. Maar dat is smaken verschil. Charlie vind ik daarin tegen superleuk 

madelene 06-07 om 14:18

Charlotte vind ik heel mooi vrouwelijk en tijdloos 

madelene 06-07 om 14:28

Het is jullie keuze je moet doen waar jij je goed bij voelt maar persoonlijk vind ik Charlotte mooier maar te geknutseld nee hoor 

Anoniem (Gast) 06-07 om 14:54

Emmelot. Ja te geknutseld naar mijn mening. 

Even over de roepnaam. Ik zelf vind het super leuk. Ik heb het net iets anders. Mijn roepnaam is mijn tweede naam. Dit zorgt bij belangrijke instanties voor wat problemen. Dan roepen ze mij op met mijn eerste naam en meisjes naam. Dat werkt niet heel goed als ik altijd bij mijn tweede naam wordt genoemd en mijn getrouwde achternaam. Ik weet van meerdere dit te hebben. Wel iets om overna te denken. 

Ik denk dat jullie de juiste naam nog niet hebben gevonden als jullie gaan combineren. 

Waarom niet beide namen met een - ertussen? Hebben wij ook bij 1. Wij hadden 2 namen die wij mooi vonden. De een de ander net wat meer. Toen gecombineerd met een - ertussen en dat was hem. 

Emmely-Charlotte

Soof (Gast) 06-07 om 15:52

Bedankt allemaal voor jullie adviezen en nieuwe opties. We gaan er even opnieuw naar kijken. Charlie en Charlize zijn inderdaad ook mooi en leuk. Maar vinden jullie Charlie/Charley/Charly wel passen bij Benjamin en Julius? 

madelene 06-07 om 16:24

Ik zelf heb nooit rekening gehouden of dat namen van mijn kinderen bij elkaar passen later gaan ze toch ieder hun eigen weg. 
Maar persoonlijk zou ik Charlotte doen en als tweede naam Emmely 

Mimi 06-07 om 16:41

Ik ben nu zwanger van mijn eerste kindje, maar ga inderdaad ook geen naam zoeken die erbij past. Zo lang je geen Sam en Sem doet, is het prima. Het zijn 2 aparte mensjes

liefje 07-07 om 08:08

Ik vind dubbele namen echt super mooi! Moest het hier een meisje worden speelt de naam Ella-Marie zowiezo mee in de running :-)

Anne 07-07 om 08:38

Beide namen leuk maar emmelot iets minder. De namen samen kan , maar erg lang. Ik ken iemand die dit heeft en die gaat nu zelf al afkorten, maar als ik met haar praat of app dan vraag ik meestal maar gewoon naar de kleine meid. Je zadelt andere ook op met zo'n lange naam haha, maar alle namen hierboven zijn niet heel vreemd. De tip hierboven is wel echt goed, let op met de roepnaam en eerste naam. Ik heb een hele andere eerste naam en vind het hopeloos. Bij mijn dochter er echt op gebrand dat roepnaam eerste naam moest zijn, bij mijn zoon ook extra opgelet. Charlie is dan weer niet helemaal mijn ding, maar op zich een mooie naam. Charlotte het mooist

MamaAsh 07-07 om 11:26

Emmelot, eerste associatie is gek genoeg Lancelot (ridder van de ronde tafel.. denk Richard Gere ;-)) 
Maar.. nu ik hem wat vaker heb gelezen vind ik hem eigenlijk best leuk bedacht. Hou zelf van kortere namen maar vind het voor een langere naam prima

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Te geknutseld? ' in het Zwangerschapsforum