Hazel?

3 antwoorden en 15106355x bekeken

Anoniem (Gast) 21-03 om 21:14

Hi! Ik ben benieuwd wat jullie van de naam Hazel vinden, mooi of niet mooi? Hoe zouden jullie het uitspreken? Op z'n Engels (dus: Heezel) of op z'n Nederlands (Haa-zel), en vinden jullie een van deze varianten mooier dan de andere? Ik hoor het graag!! Groetjes Anoniem! 

reageer

Fruitdruif (Gast) 21-03 om 21:44

Leuke naam! Vind ‘m in het Engels leuker. Ze gaat echt wel een paar keer horen Hazel Ezel. Maar toch vind ik ‘m leuker in het Engels. 

Veraaa 21-03 om 21:49

Een beetje een gekke naam, haha, en daar bedoel ik niet per se iets negatiefs mee. Komt waarschijnlijk omdat ik m nooit bij een mens heb gehoord.
Ik lees het boek 'ik hou van jou, van hier tot de maan en terug' wel eens voor aan m'n dochter. Dat gaat over een haas, die het Hazeltje. Dus dat is mijn associatie. 
Ik zit er even over te denken....in het Engels vind ik m niet zo mooi. Ik hou persoonlijk van simpele, Nederlandse namen. Een Engels uitgesproken naam in ons land vind ik niet zo leuk.
Maar hey....smaken verschillen! Kies vooral wat jullie mooi vinden. Een naam is zoooooo persoonlijk. En in ons kleine landje ook echt nog wel regio gebonden. Succes!

Lou (Gast) 21-03 om 23:05

Leuke naam! Ken m vooral op zn Engels, maar uitspraak Haazel vind ik ook niet verkeerd!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hazel?' in het Zwangerschapsforum