Linne en Fiep?

7 antwoorden en 13995953x bekeken

Noor en Wessel (Gast) 01-06 om 11:15

Hi! Wij zijn benieuwd wat jullie van de combinatie 'Linne en Fiep' vinden. Wij hebben een dochter genaamd Linne en denken aan Fiep voor no2. En wat vinden jullie sowieso van Fiep als naam? We horen het graag! 
Noor en Wessel

reageer

Anoniem (Gast) 01-06 om 18:16

Heel erg leuk

Lou (Gast) 01-06 om 19:32

Erg leuk, zowel de naam als de combinatie. Bij kort-kort en Hollands kan jut & jul snel ontstaan, maar dat is zeker niet het geval. Goede combi en toffe naam. 

Anouk (Gast) 01-06 om 20:18

De namen zijn niet mijn smaak, maar dat hoeft natuurlijk ook niet.
Ik denk dat ze prima bij elkaar passen.

Anoniem (Gast) 01-06 om 21:43

Helemaal niet mijn smaak.. Linne wel erg mooi! Ik zou eerder in die categorie kiezen voor Fien, Fieke

Noor en Wessel (Gast) 02-06 om 09:39

Bedankt voor alle reacties tot dusver! Heel fijn! We zien dat het een naam is met liefhebbers en mensen die het helemaal niks vinden. xNiet erg natuurlijk, maar we hopen stiekem een dat een meerderheid het wel leuk vindt. We vinden het in ieder geval erg fijn dat jullie de combinatie mooi vinden. Anoniem, ook bedankt voor je opties Fien/Fieke. Fien zou inderdaad kunnen, alleen jammer dat 'ie zo vaak voorkomt (toch?). Bij Linne en Fieke vinden we de uh-klank wat vaak terugkomen. We denken er nog even over na! 
Noor en Wessel

Maranne 02-06 om 10:22

Ik vind het prachtige namen! Helemaal mijn smaak. Ik vind ze ook erg mooi samen klinken. Noor, Wessel, Linne en Fieke vind ik ook erg goed samengaan. Ik ben zelf toch een beetje allergisch voor bijvoorbeeld 'Bas, Linda, Dylano en Dalyshia' haha. Ben erg benieuwd waar jullie uiteindelijk voor kiezen. Fijne zwangerschap gewenst! 

Orchidea 02-06 om 10:37

Leuk bij elkaar! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Linne en Fiep?' in het Zwangerschapsforum