Kan de naam Isis nu nog met de ontwikkelingen in Irak

10 antwoorden en 42569423x bekeken

Anonieme twijfelaar (Gast) 27-07 om 10:33

Al heel vroeg in de zwangerschap waren we het er over eens, ons meisje gaat Isis heten. Sindsdien heeft de terreurgroep ISIS ontwikkeld en zijn niet meer zo zeker van onze zaak. We hebben lange lijstjes met namen maar onze voorkeur blijft toch bij onze eerste keus. Als we de naam nu anders spellen, Izes of Isez, kan het dan?

Zijn heel erg benieuwd wat je er van denkt.

Groetjes

reageer

Anoniem (Gast) 27-07 om 12:02

Gewoon Isis doen!! Bij iedere naam is wel iets negatiefs te bedenken. Onze dochter heet Merlin. Zo heten ook hotels, een medisch bedrijf en een fietsmerk. Natuurlijk is dat niet helemaal hetzelfde als een tereurgroep. Maar de link tussen jullie mooie meisje en een tereurgroep zal (hopelijk) toch niet zo snel gelegd worden. Ik vind Isis een hele mooie naam. Een andere spelling maakt het voor jullie en later voor haar alleen maar lastig.

Succes met de zwangerschap!

Anoniempje (Gast) 27-07 om 21:14

Geweldige naam! Gewoon doen hoor!

Lorena (Gast) 12-02 om 21:47

Ik raad je het aan om het niet te doen.. Het speelt nu een grote rol in de media en heeft alleen maar een negatieve betekenis gekregen. Het kan zijn dat het later weer over gaat, maar zoals het nu is zou ik maar een andere naam verzinnen.

Anoniem (Gast) 12-02 om 21:51

Ik zou het toch ook niet doen :s
Moest dit nu iets in het verleden zou ik zeggen om je het niet aan te trekken!
Maar dit is zo recent en actueel en het is ook nog niet op zijn einde..

Anoniem (Gast) 12-02 om 22:06

Nee, zou er nu niet meer voor kiezen... Teveel negatieve associaties... Ook als het anders geschreven wordt.... Zou dan eerder gaan voor bijv Inez ofzo... Of Isa...

Jo (Gast) 23-02 om 15:24

Ik zou het niet doen idd, je weet nooit wat Isis nog meer gaat veroorzaken in de wereld. En dan heeft je kind later geschiedenisles en ziet dan haar naam staan bij een moslimterreurgroep. En wat die allemaal hebben veroorzaakt. Mama, waarom heb je mij die naam gegeven? 

Hartverscheurend

Angie 28-02 om 23:56

Ik zou het ook niet doen ..
Isa (zoals anoniem aangeeft) vind ik super leuk!

Madelene 01-03 om 09:00

ik vind de naam isis al niet leuk
het is trouwens een jongensnaam betekent jezus of zo iets . maar met de ellende al die onschuldige kinderen en men die vermoord worden zou ik de naam zelf liever niet geven.
groetjes madelene

Emme (Gast) 07-05 om 22:10

Wel doen! Inmiddels is het ook meer IS dan Isis en het is een mooie naam. Je kan er ook als je twijfelt Ize/Ise van maken, of Isa of Iris.

Anoniem (Gast) 07-05 om 23:59

Volgens mij is dit kindje inmiddels geboren, gezien de datum 27-7 waarop deze vraag is gesteld..

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kan de naam Isis nu nog met de ontwikkelingen in Irak' in het Zwangerschapsforum