Cheyenne zeggen ze verkeerd

1 antwoord en 37215730x bekeken

Anoniempje 110983 03-04 om 21:53

Hallo allemaal..

Ik zit ergens mee.

Onze dochter van bijna 3 heet cheyenne wij spreken haar naam op zijn nedelands uit sjujenne maar heel veel mensen zeggen het fout dan zeggen bv siejenne enz en ze zeggen ook vaak op zijn engels sjeienne zo komt het ook het vaakst voor. Ze zegt zelf ook dat ze sjeienne heet omdat de juf dat ook zegt en San zeg ik nee je heet sjujenne en dan zeg me dochter weer nee sjeienne.. ik zit te twijfelen om der maar gewoon zo te noemen of cheyen ik ben er zelfs beetje verdrietig van ik wil niet dat ze er later last van krijgt?

reageer

Anoniempje 04-04 om 13:16

Wat jammer zeg dat het dan net even anders loopt als dat je dan in je hoofd hebt. Om heel eerlijk te zijn snap ik de verwarring wel of dat mensen het niet zeker weten hoe je het uit moet spreken. Ik vind het daarentegen wel heel slecht dat de juf het verkeerd blijft zeggen en je dochter het nu zelf ook verkeerd zegt. 

Maar misschien moet je het op deze leeftijd een beetje laten gaan? Af en toe verbeteren en ik denk als ze iets ouder is dat ze vanzelf haar naam weer zegt zoals jullie het hadden bedacht. En zo niet....dan niet...als zij er maar blij mee is toch?  

Niet verdrietig van worden hoor, ze zal er echt geen last van krijgen het is en blijft een prachtige naam!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Cheyenne zeggen ze verkeerd ' in het Zwangerschapsforum