niet gepland maar toch o zo gewenst

4 antwoorden en 35447224x bekeken

Anoniempje 117439 21-09 om 11:45

Hallo Dames,

Ik ben door de pil heen zwanger geraakt, raar maar waar! niet ziek geweest of antibioticakuur of een andere medicatie die de pil zou kunnen beïnvloeden.

nu ben ik de eerste weken voor ik wist dat ik zwanger was ( weet het pas vanaf de 10de week van mijn zwangerschap) een paar keer flink aangeschoten geweest en zelfs nog naar pretparken geweest in attracties etc. ondanks dat de echo's elke keer een zeer bewegelijk kindje laten zien maak ik me toch zorgen, is dit raar?

gelijk na de ontdekking zwanger te zijn alle aanbevolen vitamine en suplementen gehaald die je normaal gesproken al neemt voor je zwanger wilt worden.

ben ik gewoon overbezorgd? mijn kinderwens is al jaren heel groot en helaas in het verleden een relatiebreuk omdat mijn partner zich na 4 maanden proberen zich bedacht en daarop de relatie verbrak.

wil alles goed doen voor mini me, maar toch twijfels

waar ik wel nog druk mee ben is het stoppen met roken, ik rook al veeeeel minder maar helemaal stoppen is mij nog niet gelukt.

zucht...

reageer

Anoniempje 21-09 om 11:55

hey hey ik snap je bezorgdheid maar ik las eens op internet dat achtbanen niet uitmaken.. Maar zeker weet ik het niet natuurlijk.
Ik ben zelf in de eerste ronde minder gaan roken tot 4/5 per dag, maar het ging steeds moeizamer! Ik ben dus toen ik in ronde twee ongesteld was geworden gestopt met roken.. Dit is ongelofelijk maar geen enkele moeite mee gehad, nu ben ik vijf weken gestopt met roken en ben erg blij! Liever stop ik nu met roken (ja ik wilde zouezo stoppen als ik zwanger ben) dan dat ik extra lang bezig ben met zwanger worden doordat ik rook.. Ps ik rookte er makkelijk 13 op een dag

Anoniempje 22-09 om 09:38

Maak je niet teveel zorgen zolang de kleine mooi bewegelijk is. De placenta neemt pas na ongeveer 10 a 12 weken de functie van de dooierzak helemaal over. Tot die tijd krijgt die het meeste van de dooierzak en die is niet verbonden met jouw systeem. Stoppen met roken is belangrijk en beter voor je kleintje maar kan ook stress veroorzaken en dat is ook niet goed voor de uk. Dus doe dat op een manier wat prettig is voor je. Zoek evt hulp erbij via de huisarts of stoppen met roken poli. Achtbanen etc zijn nog niet gevaarlijk zo vroeg in de zwangerschap, hij zit nog veilig achter je schaambeen dus wordt niet geplet door de veiligheidsstangen die je in de stoel houden.

Anoniempje 131767 21-08 om 00:00

Onze eerste kwam ook finaal door de pil heen. Gezellige kerstdagen gehad, nieuwjaars etentje met vrienden. Dus die periode best wat gedronken. Bleek Ik uiteindelijk opeens al zes maanden zwanger. 
Hallo.. oeps! 
Alles gezond gelukkig. 
Je moet echt wel rare dingen doen wil een kind niet gezond zijn. Even afgezien van erfelijke aandoeningen etc. 
Structureel drankmisbruik en achtbanen zou ik even achterwegen laten. 

Anoniempje 117439 29-08 om 00:11

het boefje is inmiddels een half jaartje oud. hij doet het super geen lichamelijke problemen. toen destijd dit bericht anoniem geplaatst

Je kunt reageren op dit onderwerp 'niet gepland maar toch o zo gewenst' in het Zwangerschapsforum