Agressie

6 antwoorden en 34786897x bekeken

Anoniempje 13-12 om 14:15

Hoe erg is het als je man je slaat? 
Ik ben een vrouw van 24 zit al bijna tien jaar in een relatie waarbij mijn vriend me steeds weer pijn doet. Dit gebeurt ongeveer eens per 1,5 maand en ik weet niet wat ik moet doen. Als het goed is is het heel goed en dit is denk ik het probleem. We zijn zelfs al n half jaar bezig met zwanger worden. Ik hoop steeds dat het veranderd dat alles veranderd maar hoe groot is de kans nog? Ik ben zo naief en hoop dat ik wakker gemaakt kan worden maar dat is ingewikkeld omdat niemand dit weet.Ik wil helemaal niet alleen zijn.
Bedankt voor het lezen en dat ik mijn verhaaltje kwijt kan. Liefs

reageer

Anoniempje 13-12 om 14:17

ik vraag mij zo vaak af waarom mij dit is overkomen? Waarom ik niet die persoon ben die een gelukkig huwelijk heeft. Waarom is mijn leven zo gelopen. Waarom heb ik zo veel pech

Anoniempje 102259 13-12 om 14:50

Meid dr is geen enkele reden om jou te mogen slaan wat hij doet kan gewoon echt niet. heb je ooit geprobeerd om hulp te zoeken al is het maar bij familie of vrienden maar meid je moet niet bij zo'n man blijven daar word je echt niet gelukkiger van snap best dat je een kindje wil maar dr zijn nog andere manieren en mannen die jou wel waarderen. hopelijk heb je hier iets aan. liefs 

Anoniempje 14-12 om 09:47

Je vraagt hoe erg het is dat je man je slaat. het antwoord daarop is simpel, dat is in elke situatie onacceptabel en zelfs strafbaar. ga bij hem weg of ga samen in relatietherapie en zorg dat hij een cursus woedetherapie volgt. maar ga alsjeblieft nog niet voor een kindje in die situatie, straks wordt die ook nog mishandeld.

Anoniempje 120007 14-12 om 12:53

Een man die een vrouw slaat is NOT DONE! Ook al drukt de vrouw op allerlei knoppen tegelijk waardoor er storing ontstaat! Tenzij je een vrouw bent die zelf ook regelmatig slaat (als eerst) dan kan ik wel begrijpen dat je wel eens een klap krijgt. Ik bedoel daar niet mee dat het dan ineens OK is oid. Geweld is nooit goed te praten. Maar neem wel in zo'n situatie al een 'moederlijk' besluit en ga niet voor een kindje. Als de relatie zuigt dan komt zo'n baby ongewild in een shit situatie.

 Een vriendin van mij sloeg ook best vaak haar vriend en uiteindelijk sloeg hij ook terug. Gebeurt dit? Zoek hulp! Beide. Ook als hij de gene is die steeds slaat. Jij hebt shit te verwerken en hij ook.



Anoniempje 14-12 om 15:29

Die man moet opgesloten worden geen enkele man heeft het recht jou te slaan wat een loser zeg hee 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Agressie' in het Zwangerschapsforum