Verdrietig

3 antwoorden en 32796682x bekeken

Anoniempje 02-06 om 18:42

Een jaar geleden besloten wij om een gezin te stichten..elke ronde was een spannende ronde zoals iedereen hier wel weet.. nu zit ik in ronde 12 en ben eht gebroken. Ik had zo veel hoop ik geloofde in mijn eigen sprookjes ik had tenslotte donkere pijnlijke tepels met op de tepelhoef aders, ik had een schimmelinfectie die ik niet eerder had gehad, ik was intens moe, vandaag een test gedaan met heel veel moeite want ik vind het testen voortaan niet meer leuk want tja er zal niks op verschijnen. Weer een witte test twee dagen voor nod. Ik weet niet meer wat ik moet doen. Ik dirf niet naar de huisarts, ik durf gewoon never nooit in mijn nakie daar te gaan liggen. Ik weet even niet wat ik moet doen ik ben gewoon op. Ik ben erg bang dat het gewoon niet gaat lukken wat moet ik dan doen.. ik moest mijn verhaaltje even kwijt

reageer

Anoniempje 02-06 om 19:18

Heeft er iemand nog wat tips of iets waar ik mee aan de slag kan? Liefs

Anoniempje 125572 02-06 om 19:49

Verlies de hoop niet! Bij de een gaat t snel en bij de ander niet! Probeer je te focussen op t positieve hoe lastig ook. En ga toch naar je huisarts voor advies want als je zwanger bent zul je heel vaak in je nakie moeten zitten, dus goed om eraan te wennen en ze hebben t echt vaker gedaan en zien dit echt niet anders meer!

Anoniempje 14-06 om 08:44

Je bent een jaartje bezig. Je kan altijd een gesprek met de huisarts voeren en die kan jullie doorverwijzen naar t ziekenhuis. Daar kunnen testen uitgevoerd worden. Ook of het zaad van je man goed is. (Je kan ook thuis testen doen)

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Verdrietig' in het Zwangerschapsforum