wel of niet doorgaan

8 antwoorden en 31858784x bekeken

Anoniempje 130885 22-08 om 15:10

Samen met mijn vriend ben ik al ruim 4 jaar bezig om een kindje te krijgen, heb inmiddels 2 mk gehad helaas. En dit jaar 4 operaties om te zien op welke manier we zwanger zouden kunnen worden. Uiteindelijk geadviseerd door onze gynaecoloog dat we beter met IUI starten.
We hebben inmiddels 2 rondes IUI gehad, met heel veel bijwerkingen van clomid en pregnyl. Deze ronde wilde ik weer IUI, maar mijn vriend was er niet happig op. Omdat we op vakantie gaan wisten we ook niet zeker of we de behandeling zouden kunnen afronden voor we vertrekken. Ziekenhuis adviseerde daarom om deze ronde zelf te klussen omdat ze op safe wilden spelen met de tijd van de behandeling en onze vakantie.
Nu weet ik dat ik ongeveer op mijn vruchtbare dagen zit deze week. Ik test niet met ovutesten omdat ik mezelf dan helemaal gek maak. Mijn vriend is erg nonchalant in zijn reacties als ik er over begin dat we het gezellig moeten maken. Hij vindt dat ik zeur en dat het wel komt als het komt. Van hem mag ik niet hopen op positief nieuws... Door zijn reacties ben ik nu helemaal in de war
Ik heb hem gevraagd of hij er nog wel mee door wilt blijven gaan of niet maar daar krijg ik geen antwoord op.
Hierdoor ga ik zelf ook twijfelen wel of niet doorgaan
Heb ik dan alle operaties en onderzoeken voor niks gedaan??

reageer

Anoniempje 130885 22-08 om 15:43

Ik vergeet er nog bij te zetten dat ik inmiddels al 37 ben en we voor ons eerste kindje gaan...

Anoniempje 124642 22-08 om 16:06

Anoniempje ik vrees dat niemand voor jou kan denken in deze situatie. Het is jullie keuze en dan helpt het natuurlijk niet dat mannen vreemde wezens zijn Hihi. Emotioneel gezien uiten zij alles heel anders of zelfs niet. Het is wel een heftige vraag natuurlijk maar hoe zit jij er nu in qua gevoel ?

Anoniempje 130885 22-08 om 22:04

Heb het er moeilijk mee. Voel me in 2strijd. Ben in totaal al 14 jaar bezig.  En wil het nog voor eind dit jaar. Anders voel ik mezelf te oud. Het ergste is dat ik er met mijn vriend niet over kan praten 

Anoniempje 130048 24-08 om 19:46

Ik vraag mij af waarom jou vriend geen duidelijk antwoord geeft op jou vraag en nonchalant hierin is. Al zijn mannen natuurlijk qua reacties wel anders dan wij vrouwen 

Anoniempje 30-08 om 11:15

Als je inderdaad er al jaren mee bezig bent ken ik mij heel goed indenken dat je vriend zich zelf misschien wel erbij neer heeft gelegd dat hij vaderloos blijft. En vind hij het wel prima zo. Misschien moet je de vraag anders stellen. 

Anoniempje 121174 28-10 om 22:05

Hoi,
14 jaar is wel lang zeg! Waarom zijn ze nu pas begonnen met IUI? En waarom 4 operaties? Wat hebben ze allemaal met je gedaan?

Vervelend dat je zo’n last heb van de hormonen. Misschien kan je vragen of je iets anders mag proberen. Gonal-f of menopur worden ook wel gebruikt voor IUI. Hoe zijn verder je eisprong enzo geweest? Als dat allemaal wel goed is gegaan, waarom dan stoppen na 2 IUI behandelingen?

Anoniempje 130885 29-10 om 06:20

Eerst 10 jaar met mijn ex. Nu ruim 4 jaar met mijn huidige partner.
Ze hebben een tussenschot in mijn baarmoeder verwijdert en nog verklevingen. Daar waren in totaal 4 operaties voor nodig.
We hebben samen beslist om toch door te gaan...

Je kunt reageren op dit onderwerp 'wel of niet doorgaan' in het Zwangerschapsforum