Help

1 antwoord en 30676663x bekeken

Anoniempje 23-11 om 13:17

Hoi allemaal,
Ik weet niet of ik mijn vraag hier moet stellen, dus sorry als ik het in de verkeerde topic heb gepost. 
Ik twijfel of ik nu zwanger ben ja of nee. Ik zal jullie meenemen vanaf mijn eerste dag van mijn laatste menstruatie. Deze was ongeveer 22 oktober, kan eerder zijn maar dat kan ook later zijn. Mijn cyclus duurt meestal 28 dagen, maar dat komt omdat ik dit reguleer met de pil. Zonder pil zou ik een onregelmatige cyclus hebben. Ik slik de pil zo ver ik het me kan herinneren van de afgelopen maand gewoon iedere dag (kan ook zijn dat ik hem wel eens vergeten ben want op een gegeven moment had ik de verkeerde pil gepakt en was ik in de war met de dagen op de strip), maar niet op hetzelfde tijdstip. De ene keer slik ik hem om 06:00 in de ochtend vanwege werk en de andere keer pas om 12:00 omdat ik dan een keer kan uitslapen. Na wat research, zag ik dus dat de pil pas 99,9 procent betrouwbaar is als je de pil echt rond dezelfde tijdstippen inneemt (nooit geweten, maar het internet zegt wel meer). Op internet heb ik een online ovulatietest gedaan om te kijken wanneer ik dan het meest vruchtbaarst was, en ja hoor dat was op de dag dat ik seks heb gehad, onveilige seks. 
Ongeveer 8 á 9 dagen na de seks had ik last van bloedingen. Heel mijn lichaam voelde raar en het was naar mijn idee geen gewone tussenbloeding. Deze heb ik alleen maar als ik mijn pil door heb geslikt (ik mag hem van de dokter ook niet langer door slikken en het liefst helemaal niet omdat ik een heel verleden heb gehad met de pil). Dit was voor mij dus gewoon weer een nieuwe strip om het even zo te noemen. Het bloeden was niet veel, wel rood en het duurde ongeveer twee dagen. 
Ik heb me laten testen op blaasontsteking, maar dat was het niet toen ik die bloedingen had. Eergisteren voor de zekerheid nog een keer urine ingeleverd, maar weer geen blaasontsteking en ze konden ook geen bloed vinden. De vorige keer wel en er zat 7 dagen tussen de eerste keer en de tweede keer inleveren. 
Daarnaast heb ik dus klachten als moeilijk plassen, obstipatie (althans dat denk ik, normaal kan ik 2 a 3 keer per dag en nu maar 1 keer per 2 dagen). Het voelt ook (sorry voor de omschrijving) alsof er iets tegen aangeduwd wordt van binnenuit, bij mijn anus dus terwijl ik niet hoef te poepen. Regelmatig heb ik last van lage rugpijn, rare buikpijn in mijn onderbuik, maagzuur, onverklaarbaar moe. Als het 20:00/21:00 is lijkt het net alsof het al 23:00/00:00 is en dan wil ik eigenlijk en kan ik al wel slapen. De laatste tijd ben ik ook best emotioneel en kan ik om alles huilen. Dit zou ook kunnen komen omdat ik in een best wel stressvolle situatie zit. 
Ik heb al een test gedaan, maar het kan zijn dat ik deze te vroeg heb gedaan want hij gaf negatief aan. Moet ik nog een test doen of wat denken jullie welke stappen ik moet ondernemen? 

Alvast super bedankt! 

reageer

Anoniempje 134395 23-11 om 19:43

Hoi, ik heb even een berekening voor je gemaakt. Je eerste menstruatie dag was ong. 22 oktober zei je. Je cyclus duurt ong. 28 dagen. Dan zou je al vanaf 20 november kunnen testen als je nog niet ongesteld bent geworden. Zo niet moet je even de huisarts bellen en vragen of ze jou op een zwangerschap kunnen testen omdat je overtijd bent. Ik hoop dat je hier wat aan hebt. Groetjes Joyce 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Help' in het Zwangerschapsforum