Onzeker over zwangerschap

2 antwoorden en 30375140x bekeken

Anoniempje 133264 05-12 om 07:52

De meeste mensen testen positief als ze zwanger zijn, daar zou ik ook gewoon van uit gaan als ik jou was. Je schrijft allemaal zwangerschapsklachten, dus zijn er vast vrouwen die in combinatie met een positieve test dat ook ervaren hebben. Als je al twee weken klachten hebt, zou je dus ongeveer zes weken zijn, dan is het hcg echt hoog genoeg voor een test. 
Kun je jezelf niet geruststellen, dat kun je altijd vragen of de huisarts in je bloed naar hcg wil kijken, hcg is onmisbaar bij een zwangerschap omdat zonder je kindje wordt afgestoten door je lichaam. Een negatieve test is dan meestal geen goed teken.. 

reageer

Anoniempje 05-12 om 19:55

Hi ja dat dacht ik ook maar gister met vlagen misselijk enzo dus toch huisarts maar gebeld en zij zegt dat ik aanstaande vrijdag pas urine kan inleveren omdat het dan het betrouwbaarst is.. mag niet meer zelf testen. Mn klachten vond ze wel op een zwangerschap duiden vooral omdat ik ook buikgriep heb gehad. Nog een paar dagen geduld dus.. ???? moet zeggen dat vooral mn onderbuik ook harder aan voelt als normaal merk dat ook in mn spijkerbroeken .. dus afwachten maar

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Onzeker over zwangerschap ' in het Zwangerschapsforum