De vriendin van mijn ex ( vader van mijn dochter) beweerd dat ze zeanger is

6 antwoorden en 30033363x bekeken

Anoniempje 134395 28-12 om 19:11

Goede avond, 
Ik zit ff met een ding. Het gaat mij eigenlijk niks aan, maar heb het idee dat ze de hele boel bedriegt. 
De vriendin van mijn ex beweert dat ze nu ongeveer 4 maanden zwanger is. Ze wist alleen niet of ze het wilde houden. Nou zegt het uiterlijk niet veel  maar je ziet echt niks aan der terwijl ze wel al 2 kids heeft.  Nu hebben hun ruzie gehad en zegt ze uit kwaadheid 6 abortuspillen tegelijk in genomen te hebben. 
Ik heb internet afstruint om te vinden tot hoever je een abortus pil kan innemen. Kan maar tot 9 weken vinden. Zij zou rond de 15/ 16 weken moeten  zijn.
Zijn er vrouwen die hier ervaring mee hebben? En dan bedoel ik abortus? Ik heb er een onderbuik gevoel bij en me dochter komt daar ook over de vloer. Ik maak me zorgen.
Liefs, een bezorgde moeder.

reageer

Anoniempje 134020 29-12 om 09:19

het is sowieso wel knap dat ze 6 abortuspillen überhaupt in zou hebben kunnen nemen. abortuspillen krijg je alleen via het ziekenhuis of een abortuskliniek en wordt nauwkeurig begeleid. dit houdt in dat je de eerste in de kliniek krijgt en de overige mag je thuis inbrengen om een miskraam op te wekken. daarna zou je op nacontrole moeten om te kijken of alles weg is. abortuspillen zijn dus niet vrij verkrijgbaar. morning after pil wel maar dat heeft enkel effect tot 72 uur na gemeenschap geloof ik.
ze zou wel zwanger kunnen zijn maar het verhaal van de abortuspillen lijkt mij vrij onwaarschijnlijk. 
als ze al 15/16 weken is zou ze toch al een echo of in ieder geval een afspraak bij een vk moeten hebben gehad? heeft je ex wel echt bewijs gezien van het feit dat ze zwanger zou zijn?

het gaat je inderdaad niks aan verder maar ik snap wel heel goed dat je bezorgt bent als je dochter daar ook komt. zou ze hierover liegen maakt haar dat toch een vrij instabiel persoon vind ik.
succes!

Anoniempje 134395 29-12 om 09:27

Volgens haar had ze van een gynaecoloog gehad. Ik lees overal dat je ze alleen via een abortus kliniek kan krijgen. Ik denk echt dat ze liegt over de hele zwangerschap. Denk dat ze helemaal niet zwanger is. 
Ik ga proberen het los te laten wabt het maakt mij zó boos!  Bedankt voor het mee kletsen. 

Anoniempje 134020 29-12 om 09:33

je krijgt ze echt niet zo maar van een gynaecoloog! dan moet er serieus iets aan de hand zijn met je baby. en dan nog zit ze op een termijn waarop ze gewoon zou moeten bevallen dan. gynaecoloog heeft heus wel iets beters te doen. nee hoor,  ik geloof het niet. denk dat je inderdaad gewoon beter de eer aan jezelf kan houden en het los laten. zij heeft een probleem, niet jij

Anoniempje 134395 29-12 om 14:27

Dank jullie wel voor de reactie. ????

Anoniempje 02-01 om 20:08

Bovendien krijg je alleen tot 7 weken abortus pillen en moet je er 1 daar in nemen en 1 later. Ze geven er echt geen 6. En je hebt ook nog een verplicht gesprek met iemand van de kliniek (of misschien ook wel met de dokter) en een verplichte bedenktijd etc. Dus ik zou je er niet verder druk om maken.

Anoniempje 03-01 om 20:23

Of het nu waar is of niet, ze klinkt aardig labiel. Zou me inderdaad afvragen of je dochter daar wel over de vloer moet komen. Wie gaat er nu uit kwaadheid 6 abortuspillen slikken, dan denk je toch niet rationeel. Hoe is het contract met je ex en wat vind hij ervan dat jullie dochter in die situatie rondhuppelt?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'De vriendin van mijn ex ( vader van mijn dochter) beweerd dat ze zeanger is' in het Zwangerschapsforum