Even heel wat anders, schuldgevoel

1 antwoord en 30126715x bekeken

Anoniempje 96394 31-12 om 11:31

Ik moet even mijn ei kwijt, zoveel verdriet pijn en bovenal schuldgevoel/egoïsme als dat ik nu voel.. en momenteel wil ik hier niemand in mijn omgeving mee lastig vallen..
zoals sommige wel weten heb ik 23 november een mk gehad. Dit heeft er flink ingehakt bij mij en mijn vriend, en met vlagen kunnen we hier beide echt nog wel even om huilen.
Nu zijn wij dus bezig met het krijgen van een kindje, wat redelijk vanzelfsprekend leek. Tot vrijdag..
De oudste dochter van mijn zus (pas 19 jaar jong) kreeg de diagnose baarmoederhalskanker. De test kwam pap5 terug. De echo die daarop volgde was ook erg slecht.
Nu moet zij dinsdag naar het LUMC om te kijken of het uitgezaaid is naar haar baarmoeder en of ze eventueel alleen de mond of de gehele baarmoeder moeten verwijderen.
Het voelt nu zo gemeen en vals om hier zo mee bezig te zijn..

reageer

Anoniempje 124642 31-12 om 12:33

Anoniempje wat verschrikkelijk van jullie miskraam, sterkte nog met her verlies!
Het moet ook een moeilijke tijd zijn in jullie familie als zo een jonge Meid kanker blijkt te hebben. Het staat helemaal los van jullie kinderwens maar ik snap dat je het niet los kunt zien. Ik hoop dat de uitslagen meevallen en bovenal kan een kindje juist veel afleiding en liefde brengen in een familie en dat gun ik jouw familie wel op het moment 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Even heel wat anders, schuldgevoel' in het Zwangerschapsforum