vrouw mogelijk zwanger, papa twijfels

4 antwoorden en 28780291x bekeken

Anoniempje 05-04 om 07:03

Pittige situatie. Valt veel over te zeggen, ik wil alleen dit zeggen : bij geen abortus overleeft je kindje die hier helemaal niks aan kan doen. 
Heel veel wijsheid en succes gewenst! 

reageer

Anoniempje 136801 05-04 om 10:25

Jullie weten nu wat de valkuilen zijn..ik zou zeggen ga er eens goed voor zitten en praat in alle rust jullie zorgen uit zonder ruzie te maken. Maak geen verwijten en geef ook je eigen fouten toe, wat je al doet. Misschien kan een keer relatietherapie helpen? Communicatie is het allerbelangrijkste en begrip ! Geloof mij, die hormonen zorgen echt voor de humeurschommelingen. Als man soms lastig voor te stellen maar verdiep je er eens in en reageer er niet te fel op. Dat helpt niet echt. Ik ken het ! 

Anoniempje 06-04 om 19:49

Ik kan je alleen zeggen dat abortus ook veel spanning zal opwekken. Zeker in een al gespannen situatie. Meeste mensen (en in mijn ervaring zowel vrouwen als mannen) onderschatten wat het met je doet. Niet alleen emotioneel maar ook lichamelijk.

Anoniempje 06-04 om 23:00

Pfff,... wat een moeilijk verhaal. Twee verschillende onderwerpen snijd je aan: je relatie en de zwangerschap.. Het lijkt mij dat jullie niet gelijkwaardig zijn aan elkaar in jullie relatie. Dus kind of niet.. dat moet worden opgelost.. en dat moet je samen doen. Een baby is voor geen van beiden een oplossing voor een relatie of geluk. Ik heb geen oordeel over abortus. Ik zou alleen zeggen dat het niet aan de man is daarover te beslissen. Dus praat eerst met haar over jullie relatie en wat je zorgen zijn mbt jullie relatie (dus niet per se de zwangerschap, maar wel wat haar gedrag soms voor jou betekent en hoe je alles 4 jaar geleden hebt ervaren).  Misschien brengt het jullie dichter bij elkaar als je je zorgen kunt uiten. Van daaruit kun je verder kijken. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'vrouw mogelijk zwanger, papa twijfels' in het Zwangerschapsforum