kid behandeling donor

0 antwoorden en 27784214x bekeken

Anoniempje 141382 15-06 om 11:11

hallo, iedereen
Wil hier eventjes mijn hart luchten lange tijd proberen mijn man en ik zwanger te worden .
Na enkele jaren te proberen via de natuulijke weg en dit maar niet lukte vreesde we dat er meer aan de hand was.
Jammer genoeg na veel onderzoeken bleek dat de zwemmertjes van mijn man met weinig waren en er ook weinig goeie inzaten.
Wat natuurlijk zowel voor mijn man als ik een slag in ons gezicht was aangezien we al zolang een gezinnetje willen.
Toen kwam natuurlijk de moeilijke stap om een fertelliteitskliniek te raad plegen wij zelf zijn sinds 2012 in behandeling in het az te brugge.
Na 4 pogingen met icsi is gebleken dat het dus geen optie meer is om op deze manier verder proberen zwanger te geraken.
De arts zei ook dat hij liever opteerde om te werken met donor via mijn natuurlijke cyclus en met clomid van 50 mg  en natuurlijk pregnyl spuit.
Waarom de arts voor donor koos was het feit dat mijn man opnieuw staal heeft moeten afleveren en het bleek dus helemaal niet goed te zijn  Er waren geen zwemmertjes meer aanwezig.

Natuurlijk heel zware periode geweest voor ons als koppel mijn man voelde zich geen "echte vent " meer kon me niet geven wat ik wilde kortom het draaide allemaal negatief uit dat hij zei.
Tot slot hebben we dan samen beslist om te werken met een psychologe dat we beiden onze gevoelens konden uiten over het feit dat de dokter zei donor...
Na vele gesprekken zijn we dit jaar ermee gestart: Op 8 juni 2018 heb ik dus mijn inseminatie gekregen met donorsperma.
Nu zijn we dag 7 na de inseminatie en heb wat schrik....ik voel namelijk niet  veel enkel een druk in de onderbuik minder vast slapen en meer plassen maar dit is het ook.
Vorig jaar met de laatste icsi behandeling werd ik zwanger en na een week merkte ik al dingen op werd veel duizelig meer plassen ook veel slapen.
Maar dit draaide jammer genoeg uit op miskraam.
En nu met de kid behandeling weet ik niet of het normaal is dat ik nog niet echt iets voel buiten het krampachtig gevoel in de onderbuik precies menstruatiepijn.
Bloedverlies heb ik ook nog niet gehad sinds de inseminatie zit met zoveel vragen...
En hoe vaak ik ook zoek op internet mijn vragen blijven onbeantwoord misschien heeft iemand van jullie dit ook allemaal meegemaakt en herkent er iemand mijn gevoel.
En is er iemand die me meer kan inlichten over hun ervaring ivm kid behandeling
Het lucht allesinds eens op om mijn verhaal te kunnen doen.
liefs Angeltje

reageer