Voor het zingen de kerk uit

8 antwoorden en 26434548x bekeken

Anoniempje 144274 14-10 om 15:17

Topic gesloten.. 

reageer

Anoniempje 125749 14-10 om 15:33

Proficiat met de zwangerschap. Knap dat je de keuze gemaakt hebt om het te houden. Hopelijk kan je er straks ook van genieten.

De kans is het grootste dat het van de zaterdag komt, maar het kan ook van de dag ervoor. Wat ik begreep kunnen zaadcellen tot 5dagen overleven. Ook in voorvocht kunnen al wat zaadcellen aanwezig zijn. En 1tje is genoeg

Mijn mening is, ongeacht van welke keer seks het zou zijn, dat hij zijn verantwoordelijk moet nemen. Hij weet net zo goed dat je zwanger kan worden. Hopelijk komen jullie eruit samen. Veel sterkte komende tijd!

Anoniempje 144274 14-10 om 15:58

Dankjewel voor je fijne woorden anoniempje. Ik weet dat het eigenlijk niks uit zou moeten maken. Ik probeer voor mezelf er een beetje achter te komen. Omdat ik ook altijd heb geroepen dat ik geen kinderen wilde en nu dit... Is het dan mijn eigen naïviteit geweest? Ik was ervan overtuigd dat, mits goed toegepast, voor het zingen de kerk uit vrij betrouwbaar was.. en ook omdat het voorvocht dan bijna 6 dagen in leven heeft moeten blijven. En ik ook weer had gelezen dat, als het orgasme van een vrouw vrij heftig is, deze de sperma van een man volledig kan " opzuigen" als het ware.. Is dit dan het geval geweest? Is mijn vriend er dan zo laks mee omgegaan en dacht ik dat wij gewoon safe zaten? Mijn twijfels in het begin om het te houden of weg te halen waren voornamelijk uit angst.. Wat als ik dit niet kan, wat als ik mijn werk niet meer kan uitoefenen (ik moet veel weg voor mijn werk) en wordt ontslagen, kunnen we het finacieel opbrengen? etc etc... Vragen en angtsen die iedereen heeft waarschijnlijk.. 

Anoniempje 143140 14-10 om 16:30

Ik vind het knap dat je zolang niet zwanger bent geworden, want die methodes zijn niet betrouwbaar .van voor het zingen de kerk uit is er ook voorvocht en kun je net zo goed zwanger van geworden zijn. Op dinsdag seks en woensdag Innestelingsbloed kan niet, het eitje is bevrucht een aantal dagen onderweg voor het nestelt.volgens mij 5-12 dagen dus zounkunnenkloppen als je naar je eisprong kijkt. Maar het belangrijkste, je bent zwanger. Ik wil je toch feliciteren en hoop dat je vriend er net zo over gaat denken als jou en jullie een gezond kindje krijgen

Anoniempje 125749 14-10 om 20:54

Er zit inderdaad een lange periode tussen (zaterdag avond - dinsdag, 3-4dagen), maar toch kan het gebeuren. Het is inderdaad niet de meest betrouwbare anticonceptie, maar ook door de pil of spiraal kan je zwanger worden (kans is dan wel stuk kleiner) 

Snap dat je graag wilt weten hoe het gebeurt is, maar toch lastig achterkomen. Denk ook niet dat je vriend laks mee omgegaan is, op dat moment neem je beide die beslissing. En als dronken bent, denk je ook niet meer goed na. 

Ik snap je angsten heel goed. Wettelijk ben je wel beschermd tegen ontslag etc maar een werkgever kan ook een andere reden noemen om je contract niet te verlengen. Ook met veel reizen zal je vast een goede oplossing vinden. Er zijn bijv kinderdagverblijven die ook snachts opvang hebben. Of misschien fijne familie die kan bijspringen.

Het zal misschien even tijd kosten voordat je alles een plekje gegeven hebt,  hopelijk kan je erna genieten van de zwangerschap en van jullie mooie kindje.

Anoniempje 129883 15-10 om 09:37

Ik vind het wel grappig dat je je vriend laks noemt, terwijl jullie beiden al jaren akkoord gaan met een methode die gewoon niet helemaal veilig is. Zowel 'voor het zingen de kerk uit' als 'periodieke onthouding' hebben gewoon een kans op zwangerschap. Nog een wonder dat het zo lang geduurd heeft...
Ik krijg het idee dat je vooral zoekt naar een reden om je zwangerschap te rechtvaardigen. Dat je deze methode van 'anticonceptie' gebruikte geeft voor mij aan dat je best een kindje zou willen. Hetzelfde geldt voor je vriend. Als je geen kinderen wilt, zorg je dat je niet zwanger kunt worden, toch?

Anoniempje 16-10 om 15:50

Hij zal waarschijnlijk even aan het idee moeten wennen. Maar jullie zijn beide verantwoordelijk voor de manier waarop het tot stand gekomen is. 

Ik denk dat uiteindelijk het punt met werk zich wel oplost. Je bent toch immers met zijn 2en dus je kunt het vast wel op de een of andere manier regelen. Bovendien ze mogen je indd niet wegens zwangerschap ontslaan. Hoewel je na een bepaalde periode niet meer mag vliegen. Maar goed, er zijn ook veel beroepen waarin je iets niet mag tijdens je zwangerschap en dan dient er gewoon tijdelijk vervangend werk gezocht te worden.

Ik neem ook aan dat na zoveel jaar hij je ook niet zomaar laat zitten met iets waar jullie beide aandeel in hebben.

Anoniempje 120880 16-10 om 16:32

Vliegen mag je, mits je gezond bent, tot 34 weken (beetje afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij). Het is in jouw geval denk ik meer de vraag hoe je het gaat doen als de baby er eenmaal is.
Een opvang die er 's nachts is is natuurlijk een oplossing. Het is wel de vraag of je dat wilt. Als je geen tijd hebt/wilt maken voor je kind (en je vriend ook niet) is dat natuurlijk niet leuk voor de kleine. Mijn idee is dat wanneer je graag genoeg een baby wilt het wel op z'n pootjes terecht komt. Wel plaats ik daarbij de opmerking dat jullie er onverantwoord bezig zijn geweest, en daar nu de consequenties van ondervinden. Bezint eer ge begint. 

Wens jullie veel wijsheid.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Voor het zingen de kerk uit' in het Zwangerschapsforum