Weet niet wat te doen

4 antwoorden en 24268685x bekeken

Anoniempje 21-03 om 16:18

Ik heb een probleem door mijn eigen stommiteit. 
Ik ben vreemd gegaan op een vrijdagochtend terwijl ik de pil nam. Op zaterdagavond heb ik betrekking gehad met mijn partner. 
De donderdag nadien ging ik op controle bij de gynaecoloog. En die kon zien dat ik zaterdag of zondag een eisprong had gehad, ondanks de pil. Hij kon dit niet verklaren. Nu ben ik 14 weken zwanger en onze omgeving, incluis mijn partner, denkt dat het van hem is.
Maar van wie is het kindje?

reageer

Anoniempje 111145 21-03 om 16:19

Ik wil niet bot over komen maar het kan van beide zijn... de enige manier om hier achter te komen is een dna test en open kaart spelen tegenover je vriend.

Anoniempje 22-03 om 10:59

0 respect voor jou. Sorry. Die arme partner van jou 

Anoniempje 104506 22-03 om 11:08

Je hoofd tegen een muur aanslaan is wat je moet doen. En goed nadenken voor je je benen gaat spreiden voor een ander. Als je je vriend niet wil, zeg het hem ipv dat je met een ander het bed in duikt. Mocht je vriend dat doen zou je het niet leuk vinden. Nou succes met uitzoeken van wie het kind is, en hoe je je vriend gaat vertellen dat je met een ander het bed in gedoken bent. En als je het hem niet verteld ben je nog erger.

Anoniempje 137542 22-03 om 11:49

Hoi Anoniem,
Wat een nare situatie. Het is inderdaad niet netjes om vreemd te gaan en het is inderdaad niet handig om met beide mannen het bed te delen. Maar dit weet je zelf ook wel, anders stel je de vraag niet.
Ik begrijp uit je tekst dat je de pil slikt en daardoor zwanger bent geworden. Het kindje kan dus van beide zijn, of van je partner of van de man met wie je gevreeën hebt. Het is niet uit te wijze op welke methode ook, omdat zaad een paar dagen in de baarmoeder kan lezen. In deze kan dus alleen een DNA-test uitwijzen wie de vader is van jou kindje. Verder lijkt het mij wel netjes dat je open kaart speelt naar beide partners. Zo weten beide ook waar ze aan toe zijn. En de waarheid duurt het langst, maar uiteindelijk komt in deze de waarheid toch uit.. sterkte...!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Weet niet wat te doen' in het Zwangerschapsforum