Ruzie met de vader van mijn ongeboren dochter

9 antwoorden en 23297552x bekeken

Anoniempje 148096 29-05 om 21:37

Ik weet niet wat ik moet doen dus vandaar mijn verhaal hier.
Mijn relatie met mijn vriend was gewoon goed geen vuiltje aan de lucht nou is hij 2 maanden geleden opgepakt en voor 60 dagen de gevangenis in gegaan al die tijd op bezoek geweest elke dag wel meerdere keren met elkaar gebeld me kaartjes sturen dat die me mist en zoveel van me houd.
Nou zou die afgelopen zondag vrij worden gelaten maar ze hebben hem dus 2 dagen eerder laten gaan hij heeft niks laten weten en vervolgens vrijdagnacht krijg ik een telefoontje dat ik maar even goed moet kijken want er stond een foto van hem met een andere meid. Door deze stress lag ik vrijdagnacht in het ziekenhuis (ik ben zwanger 28 weken)omdat ik zo erg buikpijn had het word hem meedegedeeld vervolgens hoor ik nog niks van hem nou vandaag krijg ik doodleuk een berichtje dat die me dochter wil erkennen en dat die snapt dat ik boos ben maar er toch voor me wil zijn je kan wel begrijpen dat ik denk wtf hoe haal je het in je hoofd ik heb alles voor je gedaan onze relatie was niks mis mee en nu kom je doodleuk aan en heb je een andere meid zoals je wel begrijpt voel ik me gewoon genaaid dit zou dan al iets moeten zijn wat al langere tijd speelt toch? Ik wil hem niet zien niet met hem praten is dit nou zo raar? En is het nou zo raar dat ik op dit moment niet wil dat hij uberhaupt me dochter erkent ik heb alles in huis alleen gedaan ik heb alles betaald voor me dochter alle meubels kamer geverfd hij heeft geen poot uitgestoken hij zit nou doodleuk vanAf vrijdag al te zuipen en feesten en denkt nu bijna na een week is oh wacht ik heb nog ergens iemand rondlopen die me dochter draagt ik ben zo boos zo verdrietig dat ik niet weet wat ik moet doen

reageer

Anoniempje 29-05 om 22:32

Niet laten erkennen of iets. Heel ver uit de buurt blijven van deze gozer. 

Anoniempje 30-05 om 07:03

Klinkt al niet als een verantwoordelijk type man als hij 60 dagen de bak in moest. Dan heb je wel wat op je kerfstok. Erkennen is niet nodig voor kinderallimetatie, alleen als jij wil dat hij naast de biologische vader ook de juridische vader is. Dan heeft hij ook zeggenschap over jullie kind. Op basis van wat je nu schrijft zou ik daar zelf niet voor kiezen.

Anoniempje 129883 30-05 om 08:22

Dat ie vreemd gaat is wel een probleem, maar dat hij 60 dagen de gevangenis in moet niet? Oke....
Het lijkt me dat je dochter deze man niet nodig heeft.

Anoniempje 30-05 om 10:21

Dat kan je nooit zeggen. Kind heeft altijd zijn vader nodig!

Anoniempje 01-06 om 15:07

Waw wat een domme reactie van dat het 60 dagen net zo erg zou moeten zijn als dat je vent vreemd gaat? Wat een dommigheid.

Anoniempje 01-06 om 15:08

Weet jij veel wat er is gebeurt? Een ding is zeler als ze weet dat der vent vreemd gaat is dat hij met n ander in bed ligt maar wat jij niet weet waarom hij 60 dagen vast mort zitten of heeft gezeten. Dus waarop baseer jij dat het minstens net zo erg moet zijn?

Anoniempje 129883 01-06 om 15:30

Over het algemeen hoef je niet de gevangenis in voor zweetvoeten.  Je moet in dit land echt wel wat uitspoken voordat je de gevangenis in moet. 
Grappig wel dat er mensen zijn die daar anders over denken en mijn reactie dom vinden. Ik kan me niet indenken dat er mensen zijn die een gevangenisstraf van 2 maanden geen probleem vinden, maar blijkbaar ligt dat aan mij. 

Anoniempje 141004 01-06 om 19:07

Even of topic ... ik begrijp de reactie van sommigen wel ivm de gevangenisstraf je weet niet waarvoor hij heeft vastgezeten het is inderdaad zo dat je niet zo maar moet zitten maar het kan zomaar te maken hebben met geldverduistering of iets dergelijks en niet dat dit oke is voor alle duidelijkheid maar dan vind ik het vreemdgaan ook zo veel erger dan dat. Zoals gezegd is je weet niet waarom maar als ik topicstarter was zou ik het even aankijken hoe de vader is naar de kleine toe na de geboorte. Ik begrijp je woede en frustratie en hoe rot het ook is hoe hij naar jou toe doet als hij na de geboorte er wil zijn voor het kind en wil meehelpen zou ik het toch toestaan op jou voorwaarden maar dat is mijn mening natuurlijk. Heb je wel al met hem gepraat of toch proberen praten over hoe je je voelt bij alles? Je zegt nl dat hij er wil zijn. Ik zou ook aangeven dat acties meer zeggen dan woorden.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ruzie met de vader van mijn ongeboren dochter' in het Zwangerschapsforum