In de war.

5 antwoorden en 22659327x bekeken

Anoniempje 28-07 om 11:43

Lieve brabbels leden, 

Ik wist niet goed in welk hoekje ik dit verhaal moest plaatsen. Vandaar het biechthoekje. Vooral omdat wat mij nu overkomt niet heel netjes is van mijzelf. Maar ik zit wel met mijn handen in het haar. Ik hoop ook dat er antwoorden worden gegeven met zo min mogelijk veroordelingen.
Er is 5 maanden geleden hpv virus geconstateerd. Dus ik vloeide tussendoor. Ik dacht mijn laatste menstruatie te hebben op 4 juli. Maar deze duurde welliswaar maar 3 dagen. Ik heb maar 1 tampon hoeven te gebruiken. De rest was meer afscheiding dan dat ik echt vloeide. Maar het was echt weer net iets teveel voor een innesteling. Plus ik kan dat niet hebben gehad want ik heb geen seks gehad anderhalve maand daarvoor.
Maar op de dag 4 juli zelf heb ik wel seks gehad (de reden dat ik wat begon te vloeien, meneer is wat groot geschapen en had dat vaker bij hem) onveilig gedaan.
Maar op 8 juli heb ik het ook onveilig gedaan, maar "voor het zingen de kerk uit". Op 12 juli ook onveilig gedaan, en 13 juli de MAP ingenomen.
21 juli weer onveilig maar hij kwam niet klaar?
Vandaag 28 juli heb ik al een positieve test. De streep is zo lichtroze, maar hij is zeker te weten positief. Want heb vergeleken met afbeeldingen van google waarbij hij bij andere ook positief was. 
(ik gebruik geen anticonceptie. Ik ben 32. Al 6jr anticonceptie vrij. Hpv geconstateerd. Onregelmatige cyclus. Houd het altijd netjes bij en dus 5 jr lang is het goed gegaan met op natuurlijke wijze deze manier van seks hebben, ik weet dat een ongeluk in een klein hoekje zit) 
Mijn vraag is.. Wanneer zou de bevruchting zijn geweest? En mijn opbiecht schaamte: de jongeman van 4 juli was iemand anders dan die andere datums.
Dus even voor de berekening opsomming:
4juli onveilige seks en 3 dagen gebloed. 
8 juli onveilige seks
12 juli onveilige seks
13 juli MAP
(volgens de MAYA app had ik 18 tm 20 juli mn vruchtbare dagen) 
21 juli onveilige seks. 
28 juli licht positieve test. 

Alvast bedankt voor de antwoorden. 
Als die bloeding geen ongesteldheid is geweest zou ik misschien zwanger kunnen zijn van meneer op 4 juli. Maar dan zou ik al een dikke positieve test moeten hebben toch? Ik snap niets van de berekeningen noch van mijn cyclus :-(
(ik ben nu een gast, maar mijn vraag is oprecht serieus) 

reageer

Anoniempje 124642 28-07 om 14:31

Hi dame 
Niks om je voor te schamen wat mij betreft. Ik zou denken dat je zwanger bent van de 21 juli “daad”. Net na je vruchtbare periode volgens de app. Nu 8 dagen later kan de innesteling zijn geweest en je een lichte positieve test hebben. Zou mijn gok zijn.
In elk geval gefeliciteerd ! Hoop dat Een zwangerschap wel gewenst is ondanks dat hij niet gepland is. 
Groetjes
Floydi 

Anoniempje 28-07 om 14:44

Hoi! Ik denk ook van de 21e dan, maar is dat ook een andere man als die van de 13e? En als je een onregelmatig cyclus hebt en verschillende mannen, waarom niet een andere vorm van anticonceptie als je geen condoom wilt gebruiken? Een MAP is ook niet alles en wil ook wel eens niet werken. Zou je wel blij zijn als je echt zwanger bent?

Anoniempje 28-07 om 18:03

Beste brabbels, 

Wat fijn dat jullie hebben gereageerd. Nee het zijn maar 2 verschillende geweest. Waarvan dus die op 4 juli eenmalig een ander.
Die andere man is eigenlijk waar ik heel gelukkig oud mee wil worden. Wat er allemaal tussendoor is voorgevallen doet er verder even niet toe. Ik heb zojuist een digitale test gekocht en ook die geeft nu aan 1 tot 2 weken zwanger. 
Wat dan eigenlijk die van 4 juli dus inmogelijk maakt om zwanger van te zijn, ookal zou zijn sperma tot 8 dagen hebben overleefd, dan klopt het niet met de innesteling en tijdsduur zwangerschap. 
Ik denk zelf dat of die morning after pil niet heeft gewerkt en of wat jullie zeggen. Die 21ste heeft plaats gevonden. Dat ik dus al mijn eisprong net had. En dus die map niet werkt. 
Ik kan niet teveel details hier vertellen natuurlijk. Het zou absoluut welkom zijn als het van die ene persoon is.

Anoniempje 149710 20-10 om 07:37

Hoi dame,

Ben even benieuwd hoe het met je gaat en of je al meer duidelijkheid hebt?

Anoniempje 129883 21-10 om 10:21

Hoe het gaat? Waarschijnlijk heeft TS er inmiddels nog een soa bij.... Ik snap niet dat dames in deze tijd nog zo met hun lijf omgaan. En met het lijf van de man waarmee je zegt gelukkig oud te willen worden. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'In de war. ' in het Zwangerschapsforum