opvang huilbaby

5 antwoorden en 41299365x bekeken

Anoniempje 6664 09-12 om 20:33

Ik zou in ieder geval een goede draagdoek aanschaffen zodat je je handen vrij hebt. Ook zou ik na laten kijken of het geen reflux, koemelkallergie of iets anders lichamelijks is. Een bezoekje aan de osteopaat kan ook geen kwaad. Hoe oud is het meisje eigenlijk? En hoe is de zwangerschap/bevalling gegaan?

reageer

Anoniempje 10-12 om 11:55

Bedankt voor je reactie.
het is niet mijn kindje hoor ik vang het meisje hier 3 a 4 dagen per week op.
ze is 4 maanden oud. Ik heb bij de moeder al aangegeven of ze misschien wel eens last van reflux zou kunnen hebben (de oudere zussen hadden dat ook) maar daar word verder niks mee gedaan. De bevalling is volgens mij best vlotjes gegaan het fijne weet ik er verder ook niet van.

liefs

Anoniempje 6664 10-12 om 20:49

Ik las pleegouder ipv gastouder. Ik vond het al zo bijzonder dat je vier kinderen opving
Wat raar dat die ouders niets met die reflux doen....lekker makkelijk zeg. Je zou toch kunnen zeggen dat ze actie moet ondernemen omdat het anders voor jou niet haalbaar is? Zij zal ook niet blij zijn wanneer ze opeens voor vier kinderen andere opvang moet regelen.

Anoniempje 11-12 om 15:32

Hoihoi,

Mijn zoontje heeft zelf erge reflux en ik zou hem eerlijk gezegd zo niet naar een gastouder brengen. Dat gaat simpelweg  niet. Zoals je zegt, jouw rol als gastmoeder is zorgen voor alle kinderen, maar zolang het probleem van die kleine meid niet opgelost raakt, kan je dit niet naar behoren doen. Ik vind het aan de ouders zelf om eerst te achterhalen wat er scheelt met hun meisje alvorens haar bij je achter te laten.

Zeker als je zoontje (wat vanzelfsprekend je prioriteit is) er last van heeft zou ik dit niet zo laten. 
Misschien is het jammer op te stoppen als gastouder, want Je hebt daar natuurlijk niet zomaar voor gekozen, maar als er geen oplossing komt moet je misschien wel stoppen met dat gezin. Hoe graag je hen ook wilt helpen, de verantwoordelijkheid ligt in mijn ogen eerst bij hun nu.

Ik zou dit gewoon eerlijk aangeven, de andere 3 kinderen kan je altijd nog wel opvangen

Groetjes

Anoniempje 13-12 om 23:38

mee eens.... je eigen gezin gaat voor en jijzelf trouwens ook

Je kunt reageren op dit onderwerp 'opvang huilbaby' in het Zwangerschapsforum