Eisprong?

5 antwoorden en 39112960x bekeken

Beer (Gast) 07-09 om 14:47

Hoi allemaal!

Ik zal mijn situatie even uitleggen..

23 augustus t/m 25 augustus heb ik mijn onttrekkingsbloeding gehad, daarna 4 pillen vergeten!!!
27 augustus moest ik de pil weer slikken, deze vergeten en pas 31 augustus weer een ingenomen.
(Trouwens geen ramp, wilden al voor een kindje gaan alleen wilden dit pas over een paar maanden).

Meestal werd ik op zaterdag ongesteld, deze keer op een zondag, meestal is mijn cyclus dan dus 1 dag minder (wordt meestal wel op zaterdag weer ongesteld, dus cyclus van 27 dagen in dit geval).
23 augustus was dus de eerste dag van deze cyclus, op dag 9 en 10 had ik veel last van buikkrampen (menstruatie-achtig) en steekjes in mijn rechterlies.
Daarna is dit weg gegaan, om daarna op vrijdag (dag 12) een kramp en steek bij mijn schaambot te krijgen.
Diezelfde dag en de dag erna (dag 13) last van menstruatiekrampen gehad in buik en weëig gevoel in mijn benen (wat ik meestal heb als ik ongesteld ben/moet worden).

Nu is mijn vraag of ik een eisprong heb gehad en hoe groot de kans is dat ik zwanger ben (we zien het als een risico en hebben niet veilig gevreeën, als ik zwanger ben zijn we ontzettend blij, zo niet doen we het gewoon alsnog wanneer we het eigenlijk gepland hadden).
Zit nu dus op dag 15 en heb continu het gevoel dat ik moet plassen! En eet ontzettend veel, maar zodra ik wat eet word ik misselijk 
Weet dat het wat vroeg is voor kwaaltjes, maar wie weet..
Heb de stand van mijn baarmoeder in de gaten gehouden maar word daar niet veel wijzer van haha.

Alvast bedankt voor jullie reacties 

reageer

Beer (Gast) 08-09 om 15:10

Niemand?

h (Gast) 08-09 om 16:09

Eh ik heb 1 simpele antwoord voor je: zwangerschapstest.. Zo een groot verhaal om aan anderen te vragen of je zwanger kan zijn hahaha. Is toch jouw lichaam? Het verschilt toch echt per persoon.  De enige die je een goed antwoord kan geven is een test. Ik lees hier echt zovaakkk zulke vragen en vind t heel dom, sorry. Er zijn miljoenen gevallen waarbij het om een zwangerschap ging en miljoenen gevallen waarbij het niet zo was..als je deze site kan vinden vind je vast ook honderden uiteenlopende verhalen op internet. De een is de ander niet. Dus vraag niet hier of JIJ zwanger bent, dan kunnen wij jou onmogelijk vertellen..een test kan het jou wel vertellen, simpel.

Beer (Gast) 08-09 om 16:40

Ja dat is zo.
Ben gewoon benieuwd naar ervaringen enz.

deedee (Gast) 08-09 om 17:01

Nou er zijn meer dan genoeg verhalen op internet te vinden hoor! Zoals h al zegt als je deze site kan vinden kan je ook sites vinden waar al genoeg ervaringen staan beschreven.Of zoek je gewoon persoonlijke aandacht over je toestand?

Beer (Gast) 08-09 om 17:38

Haha nee dat zoek ik niet hoor.
Maar zal eens verder kijken.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Eisprong?' in het Zwangerschapsforum