Wanneer beginnen met ovulatietesten

3 antwoorden en 39095836x bekeken

Lana vd Berg (Gast) 08-09 om 19:07

Hallo Moeders, 

Ik heb een vraagje. 
1 september ben ik begonnen met vloeien. 
Dat heeft zich aangehouden tot gister (7 sept)
Vandaag(8 sept) heb ik de 'restjes' uitgespoeld met een vaginale douche. Gewoon 1x alleen water. Wij willen graag zwanger worden dus is de vraag..wanneer te beginnen met ovulatietesten gebruiken? Mijn cyclus duurt 27 dagen. Ik hoop dat jullie hier ons mee kunnen helpen. Alvast hartelijk bedankt.

Groetjes, 
Lana

reageer

* 08-09 om 19:14

Je kan t beste beginnen op cd 9 dat is morgen en je meest vruchtbare dag valt rond 15 sept...
Ik zou niet meer met vagina douche spoelen dat is niet verstandig...
Ook zou ik met aanmelden voor nod sept want je nod is 28 sept...
Daar kunnen de meiden je goed verder helpen...
Succes met zwanger worden lana 

Liefs ju of wel mavanmi 

Lana (Gast) 08-09 om 19:24

Dankjewel voor het antwoorden. Zal ik meteen doen.
Het douchen van de vagina is omdat het anders zo apart en bloederig ruikt. Vind ik niet fris voor mezelf en mijn partner. Is net als wanneer je sex hebt gehad en het niet uitperst zeg maar. Blijft ook zo een sexgeur hangen

* 08-09 om 19:28

De vaginale douche kan voor de ene vrouw een oplossing zijn voor steeds terugkerende schimmelinfecties (candida albicans). Voor de andere vrouw kan gelden dat zij juist van de producten die gebruikt worden voor de vaginale douche jeuk en irritatie krijgt. Ieder vrouwelijk lichaam is anders en reageert anders op invloeden van buitenaf. Wanneer je gevoelig bent voor de vloeistoffen die in de winkel verkocht worden om een vaginale douche te nemen, dan kan het misschien wel goed gaan als je alleen met water doucht. Voor het gebruik van vaginale douches geldt wel: hou het aantal keer beperkt. Eens per maand of eens per twee weken is voldoende. Als je vaker een vaginale douche gebruikt, dan kan dit juist de PH-balans verstoren. Daarnaast is het belangrijk de vagina nooit met zeep of douchegel te wassen of te spoelen. Zeep verstoort de PH-waarde van de vagina en zal juist jeuk en irritatie geven.
De vaginale douche is zeker niet niet ongezond, maar wanneer je merkt dat je er juist wel irritatie van krijgt, dan is het voor jou af te raden de vaginale douche te gebruiken.


Dus ja zelf weten meid..
Ik hoop dat je in elk geval gauw zwanger bent  

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wanneer beginnen met ovulatietesten' in het Zwangerschapsforum