Extra dik

10 antwoorden en 38782857x bekeken

Fleur (Gast) 18-10 om 14:43

Hallo ik ben fleur, 19 jaar  e n wil graag zwanger worden (best logisch op deze site) alleen ik wil graag extra dik worden met mijn zwangerschap dus kwa uiterlijk dikker dan andere vrouwen. Hoe moet ik dat doen?

Ik weet het misschien een rare vraag


Gr

reageer

Fleur (Gast) 18-10 om 19:36

Bedankt voor je reactie. Het gaat mij om de kinderwens maar ik wil wel ietsje dikker zijn dan de rest door een 3 long bijv en daarvoor vraag ik het

Poesh 18-10 om 19:44

Fleur, kan je nog even zeggen waarom je extra dik wilt zijn want ik begrijp je laatste berichtje niet echt?

Om antwoord te geven op je vraag, je hebt dat zelf niet in de hand. Hoe veel of weinig je bijkomt.. Ik ben nu zo een 12kg bij. Ik hoop dat er zo een 5kgblijft hangen na mijn zwangerschap. Ik vond mezelf net iets te mager voordien. Dus ik heb niks speciaals gedaan om maar 12kg bij te komen. Je hrbt dames die 10kg bijkomen en dames die 20kg bijkomen. 
Wil je nadien je huidige gewicht terug of dikker blijven? Want ook dit heb je niet in de hand.

Vandaar vind ik mijn eerste vraag zo belangrijk. Als je 'gewoon' wil verdikken kan je via een diëtist gaan ook, hoe raar dit ook klinkt. Je moet die persoon wel inlichten over een kinderwens. Want echt dieten tijdens een zwangerschap is niet gezond. Weet dus ook niet of zo een speciaal dieet om bij te komen gezond is tijdens de zwangerschap...

Nannie ❤ 18-10 om 19:45

Waarom heb je die behoefte zo sterk dan?
Wanneer je kunstmatig zwanger wordt is de kans op een meerling groter, maar het mooiste zou toch zijn als de natuur gewoon zijn werk doet toch?

kruimel 18-10 om 19:46

Ik gok weer op een gevalletje aandacht tekort.

Meid, doe ff lekker normaal.

Poesh 18-10 om 19:48

Aah oke een 3ling schreef ze... 
Ik vraag me ook af waarom je perse een 3ling zou willen? Een zwangerschap van meer dan 1 kindje heeft altijd meer kans op complicaties. Ook vroeggeboorte of problemen bij de bevalling met een gezondheidsprobleem dat levenslang aansleept bij 1 of alle 3 de kindjes (heb ik can dichtbij meegemaakt )

kruimel 18-10 om 19:52

Ze kan het ook normaal bedoelen hoor, maar ik lees het als ze zwanger is, ze dikker wil lijken/zijn dan andere vrouwen, de buik zoals je zwanger bent van een 3-ling of wellicht gewoon zwanger van een meerling. Waarom is mij ook een raadsel

s (Gast) 18-10 om 21:08

Volgens mij wilt ze gewoon dikker worden haha. Daar moet je een zwangerschap niet voor gebruiken! Een leven op aarde mogen brengen is iets heel serieus! En er zijn genoeg vrouwen die weinig tot nix aankomen tijdens de zwangerschap dus. Er zijn genoeg andere manieren om dikker te worden. Daar moet je zoiets bijzonders als een zwangerschap niet voor gebruiken, schaam je als dat wel je bedoeling is!

Figaroa 18-10 om 21:25

Ik ben van nature niet  de slankste  en zou echt niet te dik willen worden  ik  ben nu 9 weken zwanger  en blijf heerlijk in beweging eet ook niet voor twee, uiteraard gevarieerd en gezond, Dus  ik zou niet weten  hoe je erbij  komt om dikker te willen zijn  hoop niet vanwege  je leeftijd dat het een spelletje is   want een 8 ponder of meer  op de wereld zetten is geen geintje mijn broertje  was dat  en moet nu echt op zijn gewicht letten.

Esra♡♥ 18-10 om 22:43

Wel toevallig dat er elke keer 3lingen in het verhaaltje komen....felicia...anoniem 93340.. gast 1 gast 2....... kzal nu maar geen echte naam noemen..de rest weet wel wie er nu weer achter zit.. pffff vermoeiend zo'n forum

word beetje irritant zo....
En onze aandachttrekster heeft zo'n vreselijke mislukte schrijfstyl..

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Extra dik' in het Zwangerschapsforum