Zwanger raken na miskraam

1 antwoord en 37254600x bekeken

NathalieV 11-03 om 08:00

Goedemorgen dames, 

Dit topic ben ik gestart voor alle meiden die, net als ik, 1 of meerdere miskramen hebben gehad en graag opnieuw zwanger willen raken. Natuurlijk kun je hier ook je verhaal kwijt over hoe je de miskraam hebt ervaren! 

Wij proberen nu 2,5 jaar voor ons eerste kindje. Ik heb een onregelmatige cyclus en ben nu 2x zwanger geweest waarvan beiden in een miskraam zijn geeindigd.

De laatste miskraam gebeurde spontaan 5,5 week geleden nadat de gynaecoloog concludeerde dat de echo niet in orde was. Een dag later kreeg ik een decidual cast (foto's van mijn decidual cast met zwangerschap eventueel op ander forum: geen zorgen ziet er niet horrorachtig uit)

Tot eind januari was ik nog te vinden op het forum 'uitgerekend in september 2016'. Maar begin februari een miskraam met 7-8 weken. Na 4 weken opnieuw een eisprong gekregen en nu op het wachtbankje. Vorige week mijn eisprong gehad en ik meen te ervaren dat er van alles gaande is. Maar dit kan natuurlijk ook door de hormonen komen, echter kan ik mij sommige dingen niet verbeelden. Hevige dromen, veel liggen woelen, onrustige gevoelens (heb ik al een week last van), concentratieproblemen en af en toe kleine steekjes en krampjes in de baarmoederregio. 

Omdat ik nog geen menstruatie na mijn laatste miskraam heb gehad ga ik testen op ovulaiedatum + 14.

Had iemand ook al heel gauw shmptomen na de eisprong?

reageer

chantieeeee 14-03 om 13:47

wanneer kun je nu testen? ik duim voor je!!

 Ik heb zelf 2 miskramen meegemaakt 1 met bijna 12 weken en 1 met 8 weken. Iets wat je niet in de koude kleren gaat zitten helaas.  Na bijna 4 jaar hebben we nu via icsi een dochtertje  dus ons verdriet is uiteindelijk omgedraaid naar ultiem geluk. Ik hoop dat je snel weer zwanger bent van een plakkertje, verder wilde ik je veel sterkte wensen want zoals ik al zei een miskraam is niet niks hopelijk kun je het een plekje geven 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger raken na miskraam' in het Zwangerschapsforum