Vermoeidheid word steeds erger. Herkenbaar?

3 antwoorden en 36576829x bekeken

Judith 22-05 om 18:41

Lieve dames

Ik ben nu 12 weken zwanger en ik de vermoeidheid neemt alleen maar toe. Mijn conditie word steeds minder, ben kort van adem, zure benen na inspanning en dagjes uit worden steeds zwaarder. Ik dacht dat het juist nu beter zou moeten gaan? Iemand hier bekent mee? Of weet wat het zou kunnen zijn?

reageer

Anoniem (Gast) 22-05 om 20:48

Ik ben 16 weken zwanger en ook regelmatig moe, zal ook wel komen omdat ik onrechtmatig werk en het druk is op mijn werk. had je van je verloskundige al je uitslag gehad van je bloedonderzoek? Als je hb goed is hoord het waarschijnlijk gewoon bij. Doe rustig aan en geef er af en toe gewoon aan toe. Niet alle zwangere zijn hetzelfde,  wat op internet staat zijn gemiddelde pin je er niet op vast.

Judith 22-05 om 20:52

Nee krijg donderdag bloedonderzoek. Ik werk zelf ook onregelmatig dus dat telt vast ook mee. Ben wel bekend met een HB wat aan de ondr grens zit dus zou zomaar kunnen zijn dat hij nu onder de grens schiet. We wachten het even af. Gelukkig nu 2 dagen vrij.

Beertje86 (Gast) 23-05 om 11:32

Ik ben 25 weken zwanger en ook zo moe.  Val geregeld in slaap overdag. Ik heb mij rond de 20 weken iets fitter gevoelt. Hoort er helaas bij.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Vermoeidheid word steeds erger. Herkenbaar? ' in het Zwangerschapsforum