3 dagen over tijd maar niet zwanger?

1 antwoord en 35748067x bekeken

jendo 06-09 om 20:15

Hallo allemaal. 
Op de nacht van 6 op 7 augustus heb ik voor het laatst mijn menstruatie gehad. Ik heb altijd een cyclus van 28 dagen en wordt altijd op het zelfde moment ongesteld. Soms verschilt het met een paar uurtjes.
Op 21 en 28 augustus heb ik onveilige seks gehad. Op 21 augustus kreeg ik in de vooravond heel erge steken rechts onder in mijn buik. Dit heeft de hele avond aangehouden.
Ik was van plan weer te starten met de pil en wilde dit dus doen afgelopen weekend (zondag 4 september) als ik ongesteld was geworden. 
Ik heb voor ik ongesteld word altijd last van de bekende kwaaltjes. Gevoelige harde borsten, pijn in mijn onderbuik, moe, hoofdpijn etc.
Ik heb dit al ruim een week maar nog steeds ben ik niet ongesteld! 
Ik ben sinds een week ook nog eens afentoe misselijk en had totaal niet het idee dat ik misschien zwanger kon zijn.
Ik heb vanmiddag een test gedaan van Clearblue en hier stond duidelijk 1 streep, dus niet zwanger. 
Ik vind het heel erg vreemd omdat mijn cyclus altijd regelmatig is. Sinds vandaag krijg ik regelmatig buikpijn/krampen. Die heb ik de afgelopen week verdeeld over de dag gehad, maar niet zoals normaal voordat ik ongesteld word.
Kan het zijn dat de test aangeeft dat het negatief is omdat ik te vroeg ben? Ik las ook iets over geen eisprong hebben maar waarom heb ik dan wel al die symptomen? En wanneer moet ik uiterlijk ongesteld worden en opnieuw een test doen?
Ik hoop op jullie advies/ervaring!

reageer

MamaN 21-09 om 13:07

Hi Jendo,

Weet je inmiddels al meer? Heb je nog een test gedaan?

Liefs

Je kunt reageren op dit onderwerp '3 dagen over tijd maar niet zwanger?' in het Zwangerschapsforum