Niet kunnen genieten met mijn moeder kinderwens

3 antwoorden en 35525898x bekeken

Sas 02-10 om 00:32

Hallo allemaal,

Ik wilde toch even mijn verhaal kwijt. Ik heb al mijn hele leven een aparte band met mijn moeder. Ze heeft me altijd alleen opgevoed, met af een toe een relatie met een vriendje of vriendinnetje.
Ze wist vaak niet wat ze met me aan moest, zeker niet in de pubertijd. Daar ben ik zelf op zich overheen gegroeid. Er zit ook heel veel oud zeer, qua dat ze veel dronk en mij op straat had gezet een paar keer.
Nu is de band wel redelijk beter.

Maar waar ik het meest mee zit, is dat zij zegt paranormaal begaafd te zijn. Dat is niet erg, maar zij heeft zo goed als altijd gelijk over collega's. Of ze zwanger zijn en of het een jongetje of meisje is. En zelfs of ze een miskraam hebben gehad.
Maar hier komt het dus; mijn moeder heeft mij heel vaak verzekerd dat ik geen kinderen kan krijgen. Eerst was het toen ik nog samen was mijn ex-man. Ze zei dat het aan hem lag en als ik bij iemand anders kwam dat het wel zou lukken. (Toen was ik nog met hem getrouwd) Maar toen ik verder in de relatie kwam met mijn huidige vriend, voorspelde ze eerst dat het uit ging, vervolgens dat ik geen kinderen kan krijgen. Mijn verstand gelooft haar niet, zeker ook omdat ze een keer in een dronken bui zei dat ik een baby moest krijgen en bij haar moest komen wonen in mijn eentje "omdat zij ook in haar eentje een kind heeft opgevoed", maar mijn hart gelooft nu dat ik zeker geen kinderen kan krijgen. Zeker omdat de wens zó groot is, dat ik niet zou weten wat ik moet doen als het niet uit kwam.
Ik heb gewoon goed contact met haar, maar ik durf niet uit te spreken dat ik ga stoppen met de pil, uit angst dat ze blijft volhouden dat ik geen kinderen kan krijgen.

Dankjulliewel voor het luisteren in ieder geval

Xx
Sas

reageer

Anoniem (Gast) 02-10 om 18:33

Wat een nare voorspellingen doet je moeder, zelf al zouden ze waar zijn kan ze die beter voor zich houden. Daar wordt je toch giga onzeker van, zeker als het over iets gaat wat je graag wilt. Ik zou gewoon je hart volgen en stoppen met de pil als je er klaar voor bent. Als je je moeder moet geloven slik je die toch voor niets. Mocht het lang duren voor je zwanger bent zou ik naar je huisarts gaan. Er zijn ook mogelijkheden om zwanger te worden als het natuurlijk niet lukt. Maar dat ligt aan de oorzaak en die zal eerst onderzocht moeten worden. Maar dat zijn dingen voor later. Probeer eerst maar eens te gaan geloven dat je moeder het ook mis kan hebben.

Sas 02-10 om 21:22

Dankjewel voor je antwoord
Ik ga sowieso stoppen met de pil, maar vind het vooral jammer dat ik niet die 'voorpret' kan hebben. Lekker keuvelen over de kinderwens, voor advies naar haar toe.
De tijd zal het ook wel leren en net als je zegt, er is tegenwoordig veel mogelijk

Anoniem (Gast) 03-10 om 13:53

Blij dat ik je kon helpen, jammer genoeg kunnen we niet overal een oplossing voor bieden. ben bang dat je de voorpret met je partner en vriendinnen zal moeten delen en wie weet trekt je moeder nog wel weer bij. Succes in iedergeval

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Niet kunnen genieten met mijn moeder kinderwens' in het Zwangerschapsforum