3 jaar bezig

3 antwoorden en 34844734x bekeken

Mellanie1801 04-12 om 19:53

Hoihoi,

Wij zijn al bijna 3 jaar bezig om ons eerste kindje te krijgen, nu ben ik 6 dagen overtijd en eergisteren negatief getest heb niet echt het idee dat ik zwanger ben maar ben nog nooit zo lang overtijd geweest normaal is het maximale 3 dagen. Wat zoude jullie nu doen en wanneer weer te testen als de ongi uit blijft?

Xxxx

reageer

Anoniem (Gast) 04-12 om 19:56

Probeer met een week weer te testen ,  misschien was je eisprong later of ga naar je huisarts voor een bloedtest. als je al 3 jaar bezig bent en het lukt niet is het misschien zowiezo handig om eens met de huisarts te praten voor advies.

Mellanie1801 04-12 om 20:04

Ik heb altijd gezegd als het gebeurt dan gebeurt het anders maar niet maar we worden er ook niet jonger op en het begint wel steeds meer te kriebelen vandaag ook het vervelende nieuws te horen gekregen dat mijn zus geen 2de kan krijgen wegens problemen op de eierstokken wat dus ook erfelijk kan zijn dus denk er nu wel heel hard overna om naar de ha te gaan ja.

Anoniem (Gast) 04-12 om 21:32

Soms helpt het wel om advies te vragen. ze kunnen altijd kijken of er iets mis is bij een van jullie of dat het bijvoorbeeld alleen aan de timing ligt. en soms kan het met een klein beetje hulp of aanpassingen wel ineens lukken. 

Je kunt reageren op dit onderwerp '3 jaar bezig ' in het Zwangerschapsforum