Pijn na miskraam

2 antwoorden en 34694782x bekeken

Kelly 23-12 om 08:29

Hey,
Na een jaar proberen om zwanger te worden dacht ik deze maand weer dat het niks was. Ik was terug ongesteld, maar ik bleef maar bloedingen hebben ca 2 weken, terwijl het normaal maar 4 dagen duurt) na een negatieve zwangerschapstest dacht ik dat het mss mijn hormonen waren. Na een week merkte ik toch veranderingen aan mijn lichaam en besloot ik nog eens te testen. Die was positief, blijkbaar was ik al 2 weken zwanger. Het geluk kon mij natuurlijk niet ontbreken. Maar toch maakte ik mij ongerust over het bloedverlies. Ik had geen pijn dus de dokter stelde mij gerust, toch ging ik op aanraden van de gynaecoloog naar de spoeddienst, daar zeiden ze dat ik een miskraam had. Mijn wereld stortte in. De volgende 2 nachten had ik hevig bloedverlies. Maandag belde ik teruf aar de gynaecoloog en die zei dat ik maar volgende week dinsdag mag langsgaan omdat ze moeten kunnen zien of het buitenbaarmoederlijke zwangerschap was, wat nu na 2 weken nog te vroeg is om te zien. Sinds maandag heb ik niks van bloedverlies meer gehad, maar heb wel enorm pij. In mijn onderbuik, voornamelijk links. Is dit normaal dat deze blijft aanhouden? En is het waar dat je na een miskraam rapper terug kan zwanger raken?
Groetjes Kelly

reageer

Anoniem (Gast) 23-12 om 12:07

Als je toenemend pijn hebt weer terug gaan naar de spoedeisende hulp, misschien ben je verder als ze gedacht waren en als het buitenbaarmoederlijk is kan dat je eistokken kapot maken. 

Kelly 18-01 om 16:02

Het was idd een buitenbaarmoederlijke zwangerschap, alles is nu achter de rug. Hoop dat ik snel opnieuw kan proberen. Al zit de schrik er wel in om zoiets opnieuw tegen te komen. Grtjs

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Pijn na miskraam' in het Zwangerschapsforum