8 dagen overtijd

2 antwoorden en 34575082x bekeken

Anoniem (Gast) 04-01 om 20:33

Frustrerend!!  We zitten inmiddels in ronde 6. En dit keer een week overtijd!  
Met 4 dagen overtijd heb ik getest,  maar negatief.  Heb ik sinds gisteren opeens paar druppels bruin verlies.  Mega kramp ( wat ik anders nooit heb) en pijnlijke borsten.  Menstruatie blijft uit,  maar voel me toch onzeker vanwege bruinverlies.  Zit nu op 8 dagen over tijd..  Iemand die ook bruin verlies had en toch zwanger?  

reageer

Anoniem (Gast) 05-01 om 08:44

Vandaag een positieve test!  Gelijk een  goed zichtbare plus.  Maar ook nogsteeds bij het afvegen bruine stukjes..  Totaal hele dag heel weinig, maar toch...  Gaat dit vanzelf over?  Of is dit begin van miskraam...   

kruimel 05-01 om 09:29

Gefeliciteerd! 
Bruinverlies is (vaak) niet slecht. Krampen in het begin van de zwangerschap is ook normaal, je hoeft je pas zorgen gaan maken als je krampen hebt icm helderrood bloed verlies (en zelfs dat zegt niet alles)..

Als ik jou was zou ik vandaag eens op zoek gaan naar een leuke verloskundige en meteen bellen voor een afspraak. Geef dan ook meteen aan dat het bruinverlies je zorger baart, wie weet mag je dan eerder komen voor een echo en kunnen ze je geruststellen.

Je kunt reageren op dit onderwerp '8 dagen overtijd ' in het Zwangerschapsforum