1x 'klussen' na smiley genoeg?

12 antwoorden en 34406419x bekeken

Smit (Gast) 19-01 om 07:45

Woensdagochtend is voor het eerst deze maand de smiley op de ovulatietest verschenen. Paar uur daarna 'geklust'. Volgende ochtend opnieuw getest maar toen geen smiley meer.. En daarbij is vriendlief inmiddels uitgeschakeld door de griep. Geen energie om nog een ronde te 'klussen' dus.. balen! Vraag me af of die 1e keer na het zien van de smiley genoeg zou kunnen zijn, ook omdat deze de volgende ochtend niet meer zichtbaar werd. Beetje rondgekeken op Google, maar zie door de bomen het bos niet meer.. Iemand die hier het antwoord op zou kunnen weten?

reageer

Livi 19-01 om 10:44

Wel heb je de dagen voor de smiley geklust? Want die dagen ben je ook vruchtbaar omdat zaadcellen een aantal dagen blijven leven. Normaal is een eisprong 24 uur levensvatbaar. Dus die ene keer na de smiley kan je ook zwanger maken.

Jeany 01-05 om 01:29

K had ook een smiley dinsdag en heb dezelfde dag in de avond geklust. Nu 6 dagenater heb ik een gespannen buik. Trekkend/maandelijks gevoel/spierpijn. Kan nu nog niet testen maar heb her vermoeden dat ik zwanger ben.

Maar zie dat dit bericht van januari is. Ben je zwanger Smit?

Groetjes

Happyell 04-05 om 12:35

Ik heb ook na het zien van de smiley geklust in de avond en heb ook enorme gevoel dat het raak is. Maandag is me nod spannenddd!

Jeany 04-05 om 19:27

Happyell wacht samen met je hihi ??

Happyell 04-05 om 19:43

Spannend!!!

Happyell 04-05 om 19:53

hoeveelste ronde is dit voor jou xx

Jeany 08-05 om 19:30

@Happyell dit is de eerste ronde. Ben al Enige tijd gestopt met de pil maar in de maand april voelde ik mij zeker van mijn zaak en zijn we ervoor gegaan. 
In vandaag beetje bruin bloed verlies. Geen idee wat dit inhoudt omdat het altijd helder rood is als ik mijn maandelijkse periode heb. We wachten af.
Weet jij ondertussen al meer?

Happyell 08-05 om 21:06

Ik had deze maand zoveel klachten.. nare rugpijn zere borsten en enorm steken in buik dacht echt dat het raak was maar ben nu mega ongesteld.. dus wij gaan naar ronde 2. Ben sinds eind december gestopt de pil. Heb nu wel eindelijk een normale cyclus maar wel veel klachten gekregen door het stoppen met de pil haha

Jeany 09-05 om 00:08

Ahh heel veel good luck!
Ik hb een zwangerschapstest gedaan maar die was negatief. Dus nu afwachten tot ik ongesteld wordt anders even huisarts bellen

Happyell 09-05 om 09:44

Jij ook!! Ik duim voor je dat het toch nog raak is.. laat maar weten hihi

Jeany 13-05 om 12:46

Hey happyell,
Vandaag toch ongesteld geworden. Gisteren positief getest. Heel jammer. Maar volgende ronde nieuwe kansen. Dan gaan we voor de maand februari We houden contact hihi xx

Happyell 13-05 om 19:04

Huh dat is wel gek dat die gisteren positief was... jammer zeg! Hoop dat we dan een februari baby krijgen kan niet wachten op de dag dat ik een positieve test heb. Ja vind het leuk om contact te houden! Xx

Je kunt reageren op dit onderwerp '1x 'klussen' na smiley genoeg?' in het Zwangerschapsforum