innesteling?

3 antwoorden en 34094148x bekeken

Axo (Gast) 30-01 om 22:57

Hi ladies!

Ik heb een onregelmatige cyclus wat zelfs na het stoppen met de pil zn onregelmatigheid aanhoudt. Hierdoor blijft het altijd lastig om mijn ovulatie en  bevruchtbare dagen te berekenen. 

Afgelopen donderdag 26/01 heb ik met mijn partner onveilig sex gehad. Zaterdag tijdens mijn bezoekje aan de wc bij het afvegen zag ik lichtroze bloed. Ik ben die dag niet ongesteld geworden. Ik kreeg wel krampen in mijn onderbuik. Zondag zelfde verhaal. Krampen bleven hele dag aanhouden. 

Vandaag 30/01 weer krampen gekregen en ik zag donkerbruine druppels. 
Normaal word ik altijd pijnloos en hintloos ongesteld met helderrood bloed. Dit keer is het voor het eerst zo anders. Ik heb tijdens het plassen geen bloed en ik bloed niet door de dag (wat normaal altijd het geval is bij ongesteld zijn).

Zou dit een teken zijn van een innesteling, (zwanger?)
Ik kijk graag uit naar jullie reacties! xo 

reageer

Anoniem (Gast) 31-01 om 09:45

Alles kan. Je menstruatie kan ook veranderd zijn door het stoppen met de pil. Zou als je ervan uit gaat dat het een innesteling is over 14 a 16 dagen een test doen mocht je voor die tijd niet ongesteld geworden zijn. Dan heeft je lijf bij een zwangerschap waarschijnlijk genoeg hormonen geproduceerd om te kunnen testen

Axo (Gast) 31-01 om 11:47

Bedankt voor je reactie!

Ik ben al een lange tijd gestopt met de pil en menstrueer altijd normaal alleen onregelmatig. Maar vanaf eergister is het voor het eerst zo anders. Paar druppels bloed en alleen bij het afvegen zichtbaar. Krampen onderbuik en paar vlekken donkerbruin bloed. 
Gr, Axo

Anoniem (Gast) 31-01 om 20:19

Hmm zelf heb ik geen innesteling gehad maar als jij je twijfels hebt zal ik idd over paar weken een test doen

Je kunt reageren op dit onderwerp 'innesteling?' in het Zwangerschapsforum