Spiraal

4 antwoorden en 34263015x bekeken

nora 01-02 om 12:04

Beste allemaal, ik heb een vraag. Ik heb een week geleden me spiraal laten verwijderen omdat me vriend en ik een kinderwens hebben. Nu begon mijn menstruatie op te komen, Teminste alle symthomen : buikpijn, rugpijn, opgeblazen gevoel, (sorry voor de details) bruine afscheiding en ga zo maar door. Maar tot op hede ben ik het nog niet geworden! Heeft iemand hier ervaring mee kan ik eventueel al zo snel zwanger zijn of is dit het normale plaatje? 

reageer

liesx 01-02 om 12:27

Had precies t zelfde en maand later was alles gewoon op gang... maar misschien kan je er een testje op wagen als je twijfels heb??

Irma (Gast) 06-02 om 17:16

Je lichaam moet zich f ontregelen
Bij inzetten een bloeding twee weken erna menstruatie

nora 07-02 om 14:04

Dankje voor de reacties. Ik weet door me spiraal me cyclus niet dus weet ik niet of de test betrouwbaar zou zijn. Begin nu wel zwangerschapkwaaltjes te krijgen (maar ik ben me er van bewust dat je dit zelf kan veroorzaken) ik wacht nog maar even twee weken af en dan doe ik een test! 

nora 22-02 om 23:48

Hoi, even een update. Ik ben nog tot op hede niet ongesteld geworden. Wel veel afscheiding gehad en vrijwel een paar dagen daarna een heftige steek in me buik, nu heb ik gelezen dat tijdens je ei sprong de afscheiding verdubbelt en dikker word. En bij een innesteling en heftige steek kan opkomen. Nu heb ik last van alles extreem goed ruiken, maagzuur, spierpijn in me bovenbenen, de hele dag door kleine krampjes in me bui en snel honger. Maar de testen die ik gedaan heb zijn negatief. Nu had ik voor mij spiraal wel een lange cyclus ik heb nu vroegtijdige testen besteld en ik hoop dan op meer duidelijkheid. Wat denken jullie kan dit nog van de spiraal komen? 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Spiraal' in het Zwangerschapsforum