twijfels

1 antwoord en 34232530x bekeken

amk (Gast) 02-02 om 14:50

hi dames,
Ik heb afgelopen donderdag onveilig geklust met mijn mannetje. Ik begon zondag krampen te krijgen en dacht dat ik ongesteld zou worden maar het bleef alleen bij het afvegen een paar licht roze druppels. Maandverband gebruikt en bleek leeg van bloed te zijn gedurende dag wat heel apart was aangezien de krampen aanwezig waren. Maandag precies hetzelfde verhaal. Op dinsdag kreeg ik bruine druppels maar geen maandverband of inlegkruis vol. Gister (woensdag) kreeg ik rood bloed maar dat is alleen aanwezig als ik afveeg. Dit is voor het eerst zo apart dan mijn gewone menstruatie.

Tevens ben ik ook erg moe deze afgelopen dagen terwijl ik langer dan 10uurtjes slaap. Ik heb het gevoel dat er iets aan de gang is maar niet voldoende symptonen heb om mezelf zwanger te verklaren. Het testen vind ik nog te vroeg en zal zeker een negatief krijgen dus ik wacht nog even een week of 2. 

Ik twijfel of dit een innesteling is en dus wellicht zwanger ben. 

Herkent iemand dit?

Let me know! x

reageer

Anoniem (Gast) 03-02 om 22:20

Ligt eraan wanneer je nod normaal zou zijn. Als die geweest is kun je al testen maar 2 weken wachten kan geen kwaad. Bij een zwangerschap zou je dan wel positief moeten testen 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'twijfels' in het Zwangerschapsforum