Stres door het testen.

6 antwoorden en 33817880x bekeken

Ysabel 08-03 om 14:42

Oh wat zit ik sinds vanochtend in de stres. Eergisteren had ik een tuur streep met de test van Test-it .Gisteren had ik met Test-it (4 dagen voor NOD) een best duidelijke streep. Het was echt geen tuur streep meer. Ik was helemaal blij want jeetje 4 dagen voor NOD en dan al best een goede streep. Natuurlijk niet zo donker als de controle lijn maar je zag een duidelijk verschil tussen de twee testen.
Vandaag was ik zo eigenwijs en dom om met een andere test te testen ( die andere had ik niet meer) namelijk die van de kruidvat, 2 voor 5 euro. Daar was het lijntje minder duidelijk op als bij die van Test-it. Zeg maar een tuur streep. (3 dagen voor NOD)
Ik weet dat het niet slim is om voor je NOD te testen, helaas nam mijn nieuwsgierigheid het over. Zijn de kruidvat testen minder gevoelig?  

reageer

Anoniem (Gast) 08-03 om 14:47

Dat kan, er kan tussen merken verschil zitten in de hoeveelheid hcg hormoon wat minimaal in de urine aanwezig moet zijn voor een positieve test. Voor je weer een test verspilt, wacht tot je nod en test dan nog eens. Als je test nu al positief is dan heb je dan een knaltest.

madelene 08-03 om 19:04

Deze is positief hoor 

madelene 08-03 om 19:04

Je test is positief ik zie 2 streepjes 

Ysabel 08-03 om 19:42

De test die jullie zien is van gisteren. Vandaag had ik een test van Kruidvat (2 voor 5 euro) gedaan en die was lichter. Ik vraag me af of dat komt omdat je met die test dan meer HCG in je lichaam moet hebben.

madelene 09-03 om 09:08

Ik heb bij mijn tweede zwangerschap heel vroeg getest maar dat deed ik omdat ik al heel vroeg duidelijk voelde dat ik zwanger was . Ik had eigenlijk geen test nodig maar de rest gaf negatief aan . Zo vreemd terwijl ik duidelijk zwanger was ik teste nog eens met een andere test merk apotheek en ja hoor 2 dikke rode streepjes
Ik wist het al naar wilde natuurlijk een test doen ter bevestiging en zodat ik de afspraak bij de vverloskundige kon maken. 
Dus misschien zit toch verschil in gevoeligheid bij testen .

Ysabel 09-03 om 12:14

Jeetje, dat lijkt me ook vervelend zeg. Je voelt dat je zwanger bent en dan een negatieve test. Gelukkig klopte je gevoel! Vandaag weer met kruidvat getest ( 2 voor 5 euro) En het streepje is toch ondanks mijn verwachting een stukje duidelijker dan gisteren.
Vandaag of morgen is mijn nod. Ik weet namelijk niet of mijn eisprong op 23 of 24 Maart was. ( ik had 23 maart positieve ovulatie test) Ik ga duimen dat ik morgen toch niet ongesteld word.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Stres door het testen.' in het Zwangerschapsforum