WIE BEHEERT BRABBELS?

2 antwoorden en 33264142x bekeken

Anoniem90 24-04 om 11:30

Ik wil graag weten wie er de site beheert?
Verschrikkelijk dat er geen contact gegevens zijn op de site en dat er niemand dus te vinden is die mij kan helpen?
@brabbels reageert NIET.
Mijn zusje heeft een geintje uitgehaald door anoniem de foto van mijn dochter bij haar naam te zetten op de site (wat zij gedaan heeft is gewoon stom, dat ter zijde)
Ik wil de foto WEG hebben van de site.
Hoezo kan jan en alleman foto's op de site uploaden zonder een account? Waarom word er geen bevestiging van toestemming gevraagd voor akkoord om iets toe te voegen op de site? Upload klik en klaar is niet te bevatten voor mij!
Ik geef geen toestemming om de foto van mijn dochter zichtbaar te houden op brabbels.com en wil graag dat iemand me hier asap bij kan helpen.

Wie o wie?

reageer

Ysabel 24-04 om 15:55

Wat raar dat er geen beheer is of in ieder geval dat ze niet reageren noch helpen. Ondanks dat je zusje dit heeft gedaan ( want dat is al vervelend genoeg)  is het ontzettend raar dat niemand je verder helpt, ik snap dan ook heel goed dat je geen foto's van je dochter op een site wilt hebben. Ik kan je verder niet helpen, ik wilde alleen even tegen je zeggen dat ik je 100% begrijp en hoop dat het snel verwijdert word.  Je zusje heeft de foto erop gezet je zou denken dat zij ook de gene moet kunnen zijn die hem verwijdert  -ondanks dat ze geen account heeft, wat het het verhaal nog raarder maakt iedereen kan dus gewoon foto's plaatsen zonder account.- 
Succes!

Anoniem90 25-04 om 02:48

@Ysabel ja zo vervelend dit. Kan er slecht tegen eerlijk gezegd. Inderdaad als jij een kind hebt en ze heet roos bijvoorbeeld en ik ben in het bezit van een foto van Roos. Zonder een brabbels account kan ik gewoon lekker anoniem je kindjes foto zichtbaar maken! Belachelijk. Bedankt voor je begrip hopelijk kan iemand me helpen

Je kunt reageren op dit onderwerp 'WIE BEHEERT BRABBELS?' in het Zwangerschapsforum