onzeker naar miskraam

2 antwoorden en 32907820x bekeken

Kippetje27 22-05 om 10:07

Dag meiden 
Ik heb op  30 maart 2017 een miskraam opgewekt met cytotec dit is allemaal goed gegaan 
Mijn eerste NOD kwam 27 dagen later dus op 25 april  heb 4 dagen flink gebloed en de laatste dag maar klein beetje zoals het hoort.

Nu is het inmiddels 22 mei en zou ik als het 27 dagen zal zijn gisteren mijn NOD krijgen maar nog steeds niet ik heb al een dikke ander half week last van mijn onderrug als ik naar voren of achter ga of tijdens het slapen , ik heb ook ontiegelijke stemmingswisselingen wat erg vervelend is maar veder geen last van zere borsten wel meer bultjes rondom de tepels .. en veel witte vloed sorry voor de details 
Iemand hier ervaring mee ? ik durf nog geen test te doen ben veeltste bang dat ik wordt blij gemaakt met een dood vogeltje   nog maar een weekje wachten ofniet ?

ben naar de miskraam erg onzeker geworden over mijn lichaam ..

reageer

nien 04-06 om 11:32

Ik heb 16 maart 2017 een miskraam gehad, en ben nu negen weken zwanger. Ik heb geen bloeding gehad na de miskraam dus ik was ook direct weer zwanger. Als ik jou was zou ik gewoon testen en mocht die negatief zijn , over een paar dagen/ weken weer testen .

Knuffel 04-06 om 11:49

Oh kippetje wat erg van je miskraam.. Ik begrijp wel dat je niet durft te testen, maar volgens mij heb je zelf wel door dat de symptomen echt wel kunnen wijzen op een nieuwe zwangerschap.. Het enige dat je nu dus kan helpen is een test.. En als je dat nog niet durft.. Nog een weekje afwachten. Maar zou dan wel vast uitkijken met roken en drinken enzo..

Je kunt reageren op dit onderwerp 'onzeker naar miskraam ' in het Zwangerschapsforum