Geheimpje zwanger

2 antwoorden en 32726293x bekeken

jojosmiley28 06-06 om 17:54

Hi all. 
Ik ben pas nieuw. Ff voorstellen, ik heet Joëlla, ben dove moeder van 2 horende kinderen en getrouwd met horende man, al meer dan 12 jaar samen en bijna 6 jaar getrouwd. 
Dus wil ik hier Ff kwijt, over mezelf en in wereld. 
Sinds 2014 was ik vriendschap gebroken met mijn beste vriendin en was ook heel depressief tot nu al in 2017. Tussen mijn beste vriendin en ik nu stuk beter geworden maar helaas niet echt opgelost maar wij elkaar wel normaal doen, soort als kennissen zeg maar. Maar was ik gewenst afgelopen 15 april 2017 groot feest voor mij en Mn man omdat wij waren 30 jaar geworden maar blijkbaar al 6 mensen komen bij onze feest maar wij balen enorm heel erg! 600 euro kwijt geraakt bij zaal verhuur.
Maar dus tussendoor tot nu was ik ook verdrietig over wereld dat de mensen niet naar mij om te heen. Nu ben ik heel jaloers op mijn beste vriendin omdat ze hebt perfect leven zoals met vriend met kind en komt in oktober 2017 tweede kind en hebt veel vrienden en vriendinnen, ze zijn heel gelukkig. Geef me heel oneerlijk gevoeld.
Maar ik heb wel gepland en met Mn man om derde komst willen graag erbij maar als ik zwanger van 3 komst, zou geheim tot 20 weken zwanger omdat was ik teveel depressief geweest en de wereld komen me nooit erheen. Dus ik richting aan kinderen.
Dus Mn vraag of jullie ook meegemaakt om vriendschap verbroken, of wereld komt jou niks om te heen of enzo noem maar, zo ja hoe doen jullie om manier te doen om zonder wereld om jou vrolijk te komen?
Liefs,
Joëlla

reageer

Anoniem (Gast) 07-06 om 22:12

Lastige zinnen om te lezen en daarom lastig om je verhaal goed te begrijpen.  Ik zou niet voor een derde kind gaan als je je zo slecht voelt en je zoveel aantrekt van wat andere vinden. Je zou een volgend kind een stabiele basis moeten gunnen en daarvoor moet je zelf ook stabiel zijn. Ieder huisje heeft zijn kruisje en je vriendin heeft vast ook dingen waar ze minder gelukkig mee is. Jaloezie is menselijk maar nutteloos. Als je niet tevreden bent over je eigen leven dan doe je er iets aan. Ik hoop dat je in de toekomst geen depressieve gedachten meer hebt en oprecht kunt zeggen dat je gelukkig bent 

Gast (Gast) 07-06 om 23:46

Lieve schat niet alles wat blinkt is goud dus geen reden om jaloers te zijn kijk Naar je mooie lieve gezonde kids en waarschijnlijk ook je lieve man die veel van je houd dus je hebt in hun sowieso al een beste vriend je partner en je kids maak er iets moois van dan gaat de zon vanzelf schijnen x

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Geheimpje zwanger ' in het Zwangerschapsforum