Poging zwanger worden 2e kindje

13 antwoorden en 32445954x bekeken

Ireen1988 03-07 om 14:48

Hallo allemaal,
30-6 heb ik mijn spiraaltje laten verwijderen en 2-7 ben ik ongesteld geworden. 
We willen graag een 2e kindje, heb al een kindje van 20 mnd. Ik ben 29 jaar. Ik zou het leuk vinden om met meerdere meiden hierover te praten in een forum! 
Liefs, Irene

reageer

Betty (Gast) 05-07 om 21:57

Hai Ireen, ik ben Betty, 33jaar en wij willen ook graag een 2e. Mn zoontje is 1 jaar en  1 mnd. 
Ik heb een keizersnede gehad waardoor we verplicht 1 jaar moesten wachten, dus de wens voor een 2e is al erg groot. Niet te hopen dat het langer duurt dan bij de 1e. 

Ireen1988 07-07 om 21:24

Hoi Betty, leuk dat je reageert! Spannend weer hè, om voor een 2e kindje te gaan!
Ik heb onwijs veel gevloeid na het verwijderen van de Mirena, met stolsels en al. Nog met de huisarts gebeld, was normaal, ik reageerde wat heftiger dan anderen op het verwijderen. 
Vraag me alleen nu af of ik dit al kan rekenen als menstruatie? 
Hoe lang zijn jullie al bezig voor een tweede?

MamaN 07-07 om 23:03

Hi Ireen,

Ik ben 25 jaar oud. Toen mijn zoontje 15 maanden was ben ik zwanger geraakt van de tweede wat helaas een miskraam is geworden. Nu is mijn zoontje 25 maanden en ben ik 36 weken zwanger van de tweede. 

Het was bij de miskraam meteen de eerste maand al raak na het stoppen met de pil. Ook een maand na het "schoon" zijn van de miskraam ben ik weer zwanger geraakt. Ik heb dus geluk gehad! Met een spiraal heb ik geen ervaring al zit ik wel te denken om deze na de bevalling te nemen 

Ireen1988 16-07 om 12:21

Hoi MamaN,
Gefeliciteerd met je tweede zwangerschap! Voel je je nog goed? Wel vervelend dat je een mk hebt gehad, heb ik ook voor ons zoontje gehad, werd de maand erna ook direct weer zwanger  
Ik heb volgens mij gisteravond mijn eisprong gevoeld en heb vandaag steekjes in mijn rechterlies, wie weet een innesteling...?
Iemand nog meer de innesteling gevoeld? Zo ja, wat voelden jullie?

Anoniem (Gast) 16-07 om 12:50

Dat kan niet zo snel. Gister eisprong vandaag innesteling

Ireen1988 16-07 om 13:14

Nee dat is wel wat te snel idd, toch wat meer geduld hebben ????

MamaN 23-07 om 12:08

Spannend Ireen, wanneer kun je testen?

Deze zwangerschap is wel wat zwaarder met een peuter van 2 waar ik achteraan moet rennen  maja laatste loodjes he hihi

Ireen1988 23-07 om 13:25

Ik kan pas volgend weekend testen, mijn NOD is rond 1 aug. Als mijn cyclus tenminste gelijk goed op gang is gekomen na het verwijderen van de spiraal  
Ja dat snap ik dat het nu best pittig is met nog een kleine rondlopen! Wanneer ben je uitgerekend?

Ireen1988 23-07 om 13:28

Heb wel een gevoel dat het misschien wel raak is, zere onderuit, steekjes in mijn lies en krampen in mijn onderbuik. En ook wat klungelig af en toe de laatste paar dagen. 

Hato 23-07 om 22:10

Heyy dag dames,, ik ga nu eigenlijk nog niet voor een tweede kindje maar vermoed dat ik dus zwanger ben geraakt door de pil heen wat overigens mij al is overkomen in februari en dat eindigde in een miskraam. Ik heb donderdag bloed laten prikken en krijg daar morgen de uitslag van dan weet ik of ik zwanger ben. Maar ik had dus een vraagje want als ik lig op zij houding maakt niet uit welke kant, dan heb ik een verzwaard gevoel in mijn buik. Ik kan het eigenlijk niet uitleggen maar ben wel benieuwd of er dames zijn die dit ook hebben ? Of het herkennen ? 

Ireen1988 23-07 om 22:36

Hoi Yuzarsiff,
Spannend zeg, morgen de uitslag!
Ik herken dat gevoel niet, ook niet van mijn eerste zwangerschap, maar het zou er natuurlijk best bij kunnen horen aangezien je darmen ook ruimte moeten maken voor de groeiende baarmoeder. 

Hato 24-07 om 17:30

nou de uitslag was dus negatief op zwangerschap maar een heel lichte infectie dat veroorzaakt is door een virus. Ik maak dit eerste keer mee dat ik zwangerschapsverschijnselen krijg door een virus. Overigens voel ik me totaal niet ziek. Wel al meer dan een week misselijk met vlagen en zo een enorme last van mijn 'baarmoeder' in de zin van menstruatiekrampen en steken links en rechts. Dat verzwaarde gevoel ook in mijn onderbuik.  ach twijfels twijfels twijfels..

MamaN 24-07 om 17:41

Dat wachten tot de dag dat je kan testen duurt altijd zo lang haha. Bij mijn zoontje had ik wel netjes tot nod gewacht maar deze keer al 4 dagen van tevoren. En toen was ie al licht positief, ik had zo een vermoeden.

Ik ben 7 augustus uitgerekend dus nog eventjes.. laatste loodjes zijn het zwaarst  bij je eerste kindje heb je alleen jezelf dus als je moe bent ga je gewoon liggen maar dat is nu wel even anders

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Poging zwanger worden 2e kindje' in het Zwangerschapsforum