Hoofdpijn ?!

7 antwoorden en 32010048x bekeken

suikerhartje 26-07 om 17:39

Hoi

Ik ben 14 weken zwanger en heb iedere avond hoofdpijn. Iemand hiermee bekend?
En evt wat er aan te doen?

Miranda

reageer

Knuffel 26-07 om 23:03

Ooh super vervelend inderdaad.. Ik zit in het forum van december mama's en daar hebben we het rond die tijd bijna allemaal heel erg gehad geloof ik.. Helaas alleen paracetamol en even doorzetten. Het gaat binnenkort weer voorbij.

MamaN 27-07 om 16:16

Hi suikerhartje,

Ook ik heb aan het begin van de zwangerschap veel last gehad van hoofdpijn. Vanaf 3 weken eigenlijk al, voordat ik positief testte had ik al hoofdpijn en dat herkende ik van mijn vorige dus wist ik dat ik zwanger was. Dit heeft zeker een tijd aangehouden. Het is inderdaad minder geworden maar zo nu en dan nu aan het einde helaas weer terug.. ik merk bij mezelf dat vermoeidheid ook een rol speelt. Vaak als ik wat vroeger naar bed ging/ga was het in de ochtend in ieder geval weg. 

suikerhartje 27-07 om 17:48

Ik heb het voornamelijk eind middag/ avond. Heel gek steeds rond uur of 17 en dan houd paar uur aan. Inderdaad heel vervelend, maar lees idd dat veel voor komt rond deze periode. Dus moet idd tanden bijten en soms even rustig gaan liggen.

Hato 27-07 om 20:14

Ik had dat ook een hele week lang aanhoudende hoofdpijn. Gynaecoloog zei dat het zwangerschapsmigraine kan zijn en er is dan niks aan te doen spijtig genoegg... 

suikerhartje 29-07 om 09:05

Hoi hoi

Ja het hoort duidelijk bij de zwangerschap want eigenlijk had ik zelden hoofdpijn. Maar het gekke blijft dat het iedere dag rond dezelde tijd begint en gelukkig na een aantal uur weg zakt. Maar wel vervelend omdat je zo in de avond steeds op de bank ligt. Terwijl mijn energie beter is nu en ik hoopte wat actiever te zijn ook voor mijn vriend. Maar je doet er weinig aan helaas!

Merel (Gast) 07-08 om 11:40

Hoofdpijn en toch zoveel zin in sex?

Gastv (Gast) 08-08 om 12:06

Ik heb het ook heel vaak gehad en wat meer slapen hielp bij mij wel en soms paracetamol ik kreeg het elke dag om gek van te worden

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoofdpijn ?!' in het Zwangerschapsforum