Oorbellenschieten kind 3 jaar

6 antwoorden en 31475458x bekeken

Anoniem 13-09 om 06:15

Hallo ik heb nog een vraagje
Ik ben met mijn ex uit elkaar maar ons zoontje wordt 10 oktober 3 jaar nou wou ik bij hem oorbel laten schieten als kadoo moet k daar vooor bij vader toestemimg vragen of niet p.s hebben alle bij gezag over het kind

Hoop dat iemand mij hier meer over kan vertellen wil niet alweer me advocaat lastig moeten vallen om dit

Liefst een anonieme mama

reageer

Nonnii 13-09 om 08:26

Hey!

Ik zou het wel bespreekbaar maken als jullie beide gezag hebben. Wij hebben een x gehad dat de kleine meid haar haar enorm kort was geknipt zonder mijn man zijn toestemming. Daar zijn het 1 en andere woorden voor gekomen en gezeur.

Het is goed voor de band als je met elkaar overlegd ook al is t niet altijd makkelijk, ooit gaat de communicatie en verhoudingen beter om t kind betreft. Maar door het eerst bespreekbaar te maken maak je de band beter dan alleen maar slechter door t gewoon te doen.

Hoop dat je hier iets aan hebt.
Ik ken de situatie

Anoniem 13-09 om 09:02

Dankjewel voor de reactie dan zal ik.vader maar een sms gaan sturen en vragen wat hij er van vind
Vader doet nog al moeilijk als ik met hem dingen wil bespreken ivm ons zoontje ma ga het proberen

Huub (Gast) 13-09 om 20:35

Ik  vind het nogal wat een gaatje schieten in een oortje van een 3 jarig kindje. Het is wel definiver dan haar eraf knippen.  Natuurlijk gebeurd het veel en moet iedereen het zelf weten. Maar zulke acties zou ik zeker overleggen.  Ik zou woest worden als mijn kindjes plots thuis komen met gaatjes.  ( ooit mogen ze heus wel) maar als je ex man er nu ook problemen mee heeft of om dwars te zitten probleem van maakt? Wat dan? Wat als er nu complicaties bij komen kijken? Jij zal dan vol de schuld krijgen.  Hou de relatie op jou kant netjes en overleg.  
Succes 

Anoniem (Gast) 14-09 om 10:10

Tuurlijk moet je dat bespreken.

Vooral niet doen. Laat hem dat zelf kiezen als hij oud genoeg is. 

Anoniem (Gast) 10-10 om 01:28

Zolang een kind er niet zelf over begint zou ik geen gaatjes laten prikken. Ongeacht of het een jongen of een meisje is. Als ze er zelf om vragen, tsja dan is het aan de ouders om te bepalen of ze het goed vinden. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Oorbellenschieten kind 3 jaar' in het Zwangerschapsforum