Keuze babyproducten

5 antwoorden en 30724364x bekeken

Fleur (Gast) 22-11 om 12:47

Hoi,

Ik ben nu 20 weken zwanger, maar ik weet echt niet wat voor merken ik moet kopen voor mijn babyproducten. 
Welke merken kopen jullie?  
Door wat of wie maken jullie deze keuze? (ouders, vriendinnen, vlogs)

reageer

Hartje 22-11 om 13:20

Hoi ik heb wat spulletjes gekregen en koop verder niet al te dure spullen. Ik vind zwitsal lekker ruiken maar er zijn ook kinderen die daar niet zo goed tegen kunnen qua huid (m'n zoontje op z'n gezicht echt no go). 
Ik zou alleen noodzakelijk kopen en dan kijken wat je bevalt, kun je daarna evt ander merk proberen. Qua pampers had ik kruidvat, nu ook vd aldi gehad, ik lees review op internet en laat me leiden door de prijs  
1 ding : je baby scheelt het de eerste poos helemaal niks wat ie om z'n lijf heeft of waarmee ie gepoetst wordt. Daarom hier geen merkkleding succes en geniet van het aanschaffen, zo leuk om te doen! 

Mama-An 22-11 om 14:37

Luiers van de Kruidvat zijn inderdaad prima. Ik had de verzorgingsproducten van Weleda omdat ik Zwitsal te geparfumeerd vond. Niet al teveel gewoon wasgel en shampoo en bodylotion. Verder sudocrem en vaseline. 

Hartje 22-11 om 14:39

Lijkt weleda op zwitsal qua geur? 
Sudocreme die hoort er echt bij en een enorme laag, dat helpt 't beste. Heb het twee x per maand nodig ofzo 

Mama-An 22-11 om 21:26

Nee weleda ruikt anders dan Zwitsal. Ik vind t lekker ruiken maar dat is persoonlijk natuurlijk.

anoniem22 22-11 om 22:25

Ik had alle producten van Zwitsal gekregen maar twee weken gebruikt heel sterk geparfumeerd indd en me zoontje heeft veelste gevoelig huidje nu ook eczeem. En dat kan je van te voren niet voorspellen dus mijn advies haal een paar producten met 0 procent parfum zoals wasgeel of badolie. En natuurlijk baby wasmiddel is ook zonder parfum verder vind ik de luiers van dm Duitsland erg fijn grote oranje pak en nog 3 euro goedkoper dan kruidvat dus ik sla ze daarin! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Keuze babyproducten' in het Zwangerschapsforum