Zou het dan toch?

11 antwoorden en 30415562x bekeken

Mikadoo (Gast) 02-12 om 07:16

Hoi allemaal, ik ben nieuwe hier en hoopte op tuurdes en goed advies! 
Lang verhaal kort: ik slik de pil correct, ben niet ziek geweest, geen ab gehad. Wel wat doorbraakbloedingen zo nu en dan.  Kortom eigenlijk geen kans maar....
Zon 5 weken geleden kreeg ik behoorlijke lage rugpijn, volgens de fysio zijn het spieren, das prima.. maar het gaat niet over. Ik ben hypermobiel en ken mijn lichaam wat dat betreft aardig goed, weet ook dat het bij hormonen opspeelt. Zoals dus bij bijv. Ongesteld zijn. In dit geval gaat het niet over. 
Een week of 3 geleden, tot nu, werdt ik extreem moe, al moet ik zeggen dat het nu wat minder lijkt te worden.. 
Om van maagzuur en lage krampjes maar te spreken. 
Op een gegeven moment ben ik gaan twijfelen, en heb ik na terug rekenen met 4, 5, 6 weken toch een testje gedaan. Negatief. Het knagende gevoel bleef, ik had een stopweek en ben wel helderrood slijmerig -sorry- bloed verloren. Met aparte krampen die ik anders niet heb. Symptomen gingen niet over, en puur voor mijn rust heb ik toch 1 test gedaan. 
Volgens deze test - sensitest- komt er geen indroogstreep? Zien jullie uberhaupt wat? Hebben jullie hier ervaring mee? Ik zou dus al 8 weken zijn, daar is dit streepje toch veelste licht voor! 
Ik vertrouw op negatieve testen, stom genoeg en heb dus ook wel eens een erg gezellig weekend gehad daarna. Ik voel me nu al zo ontzettend schuldig voor als het wel zo is..
Ik hoop dat jullie mij iets verder kunnen helpen.. alvast bedankt!

reageer

Hartje 02-12 om 07:22

Ik zie geen foto? 

Anoniem (Gast) 02-12 om 07:23

Mikadoo (Gast) 02-12 om 07:24

Nu wel, hoop ik

Mikadoo (Gast) 02-12 om 08:09

Niemand? Met bijna 500 vieuws?????

Hartje 02-12 om 08:23

Rustig aan, niet iedereen heeft zin op de vroege zaterdagmorgen  deze foto's komen gemiddeld 3x per week langs en dan eigenlijk altijd ook negatief. Tenminste, ik denk wel negatief want je hebt al 3 weken klachten, dan zou het inderdaad toch wel flink zichtbaar moeten zijn op de test.. Als ik positief zou willen testen zou ik niet akkoord gaan met zo'n test maar een veel duidelijkere willen hebben! 

MamaN 02-12 om 08:24

Ik lijk wel licht iets te zien.. maar ik ben niet bekend met deze testen. Misschien kun je nog een ander testje proberen?

Het zou ook kunnen dat je pas later zwanger bent geraakt. Dan zou een licht streepje wel kunnen. Voor 8 weken zou hij inderdaad wel wat licht zijn 

Anoniem (Gast) 02-12 om 08:47

Zou over een week nog een test doen. En mocht je blijven twijfelen kun je altijd naar je huisarts gaan.

Mikadoo (Gast) 02-12 om 09:17

Hihi ja  sorry. Iets met stress.. 
Korter zwanger is in dit geval niet mogelijk. 
Ik krijg vandaag ergens nieuwe testjes binnen. Zal er dan nog 1 doen... volgens de website is een indroogstreepbij deze test niet mogelijk, dat was namelijk ook mijn eerste gedachte. 

noortje28 02-12 om 10:25

Het ziet er niet echt uit als een Indroogstreepje maar wel te licht voor een zw duur van 8 weken. Heb je de test al opengebroken? Dan Kun je het wat beter zien.. en inderdaad even ander testje proberen denk ik.

Mikadoo (Gast) 02-12 om 21:21

Ben ik weer, 
Ik kreeg de testen ( dipstick sensitest) laat binnen vanmiddag. Deze was compleet wit. 
Is het toch een indroogstreep geweest, ook al bewaren ze dat dat absoluut niet gebeurd. 

Hato 02-12 om 23:39

Ik zou eens bloed laten trekken bij de huisarts, misschien kan het zijn dat je wel zwanger was maar een miskraam op komst is ? Vandaar dat het streepje zo licht is terwijl je normaal gezien dan 8 weken moest zijn. Omdat HCG verminderd. Ik vind die van sensitest niet op een indrooglijntje lijken, dan zou die veel duidelijker zijn. Mocht je dus wel zwanger zijn geweest (want je geeft aan korter zwanger kan niet) dan gaat dit wel duidelijkheid geven in het bloed. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zou het dan toch?' in het Zwangerschapsforum