Hoe voelt een vroege miskraam?

4 antwoorden en 29965481x bekeken

Coconut 12-01 om 11:00

Hoi allemaal.. 

Voor degene die wel eens een heel vroege miskraam hebben gehad, en dan bedoel ik echt tussen de 4-5 weken.. hoe voelde dat? Was het hetzelfde als n normale menstruatie of toch anders? 

reageer

Moedertjuh 12-01 om 11:15

Hoi Coconut, mijn verhaal was je miss al bekend maar mijn vmk was met 4 weken 2 dagen. Ik begon op maandagochtend te bloeden en had wat lichte menstruatiepijn. Tot dinsdagavond gebloed. Daarna een leeg gevoel en mijn testen gingen na 1 week aflopen. Ik heb geen stolsels verloren. 

Coconut (Gast) 12-01 om 11:59

thanks Clautjuh, ik vraag me namelijk af of dat de reden kan zijn.. zoals je weet werd ik pas 7 weken na miskraam weer ongesteld en nu dus al 15 dagen en daarbij heel dik slijm, dacht, misschien is het wel n vroege miskraam geweest, maar weet niet of dik taai slijm ook een teken van heel vroege miskraam kan zijn..? 

Moedertjuh 12-01 om 12:02

Oh oke, mijn bloed was ook wat anders dan bij een ms bijv. Beetje waterig/ slijmerig. Lekkere uitleg haha. Ja het blijft lastig om je lichaam te begrijpen na een miskraam. En iedere vrouw reageert weer anders. Ik hoop dat je snel duidelijkheid krijgt. 

N.L. 12-01 om 12:04

Denk dat je cyclus weer op gang moet komen ? Hier geen ervaring mee..
Mijn miskraam was met 2-3 weken ik had wel hele heftige krampen wat begon met bruin bloed.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoe voelt een vroege miskraam? ' in het Zwangerschapsforum