3de kindje

2 antwoorden en 29438908x bekeken

tinkerbel 04-02 om 13:33

hallo allemaal
zijn er hier nog mensen die ook voor een 3de kindje gaan of zouden willen gaan
wij waren onverwachts zwanger maar op 5 weken is het toch mis gegaan nu willen we toch heel snel terug zwanger worden van ons laatste wondertje onze andere 2 kids zijn nu al 8 en 6 jaar
van de vorige 2 nooit miskraam of complicaties gehad zou dit nog lukken???
wij zijn 30 en 31jaar

reageer

Anoniem (Gast) 04-02 om 19:39

Geen idee of het jullie nog lukt. Ik kan niet in de toekomst kijken. Maar je hebt een hoop wat in je voordeel werkt. Je bent al eerder zwanger geweest waar 2 levende en neem ik aan gezonde kinderen uit zijn voortgekomen en jullie zijn nog jong. De statestieken spreken in jullie voordeel. Een miskraam komt helaas vaker voor en zegt in de meeste gevallen niets over een toekomstige zwangerschap. 

MamaN 04-02 om 21:37

Hi Tinkerbel,

Ik heb twee zoontjes van 2,5 jaar en 5,5 maanden oud. En hier is de drang voor een derde nu alweer aanwezig hihi. Ik ben 25 jaar oud en mijn man 30 jaar. Ik heb tussen beide kindjes ook een miskraam gehad met 9 weken. Miskramen komen voor ongeacht leeftijd. In principe zou het dus niks uit moeten maken voor jullie. Ik zou gewoon gaan klussen zodra je de miskraam hebt verwerkt en een plekje hebt gegeven. Wij gingen meteen weer verder en waren ook vrijwel direct weer zwanger.

Liefss

Je kunt reageren op dit onderwerp '3de kindje ' in het Zwangerschapsforum