Abortus???

2 antwoorden en 29109619x bekeken

Onzekere mama 01-03 om 10:03

Hallo allemaal,
Hier mama van 2 meisjes(2 en 3 jaar). Ze schelen precies 9mnd, ivm vroeggeboorte van de 2e (30+2).
Na sterrilisatie van vriend toch zwanger. Na een positieve test in mijnmijn handen te hebben, toch stiekem wel blij!
Vriend dit telefonisch moeten vertellen, hij is voor zn werk altijd 6 weken weg en 6 weken thuis. Deze schrok erg! Ivm de bewuste keuze voor sterilisatie. Ik gelijk medegedeeld dat dit een kadootje was!
Toch heeft me vriend sterke argumenten om de zwangerschap af te breken. Zoals: we zijn al compleet met twee kids en hond. Dat het niet past in de auto, financieel, moeilijk oppas kunnen regelen voor evt nachtje weg, mijn bekkeninstabiliteit, en bang voor pnd(deze kreeg ik na de 2e ivm prematuur) .
Ja inderdaad in veel..dingen wat hij zei kan ik hem.echt gelijk geven. Maar waar er 2 kunnen eten maak de 3e ook niet uit. Wel evt voor later met evt studie. En me bekken nu al meet last van en ben pas 4 wkn zwanger. Ook sta ik er 6 weken alleen voor en is het al.pittig genoeg! Werk zelf 1 dag voor afleiding.
Maar heb altijd gezegt tegen abortus te zijn. Ja het zal nu even passen en. Meten zijn met een derde. Maar we zijn niet de enigste toch? Mochten we de zwangerschap uit zitten ben ik bang voor grote gevolgen ivm bekken.
Mochten we de zwangerschap afbreken, ben ik echt bang voor spijt.
Íemand die kan helpen

reageer

Hartje 01-03 om 13:18

Lieverd jij moet het doen, jij gaat de zwangerschap dragen en je derde kindje, zoon of dochter verwelkomen of niet. Ons advies zal zijn wel of geen abortus, maar wij voelen er niks bij! En kennen de situatie niet zoals jij die kent. Qua spijt zul je ook de 2 kanten horen. Maar als jij nu al zo twijfelt.. 
Wat ik me altijd afvraag, het leven van je 2 mooie meisjes is net zo gestart als het leven van je kindje nu in je buik.. Wat maakt het verschil? 

Moedertjuh 01-03 om 16:25

Ja het zal best even pittig zijn maar 3 kids is praktisch nog niet zo heftig hoor. Ik heb er 2 en mijn vriend 1 en dat past prima in de auto. Ben nu zwanger dus straks 4 kids. Maar we hebben onze kids niet altijd natuurlijk. Toch denk ik dat het uiteindelijk wel mee zal vallen en je krijgt dan toch spijt van een abortus. Uiteindelijk moet je achter je beslissing staan....wat deze ook is. Succes !

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Abortus???' in het Zwangerschapsforum