Miskraam

5 antwoorden en 27667084x bekeken

Sammy 11-07 om 22:24

Hallo allemaal,

Ik heb er lang over moeten nadenken of ik dit wilde plaatsen.

Ik heb een miskraam gehad en ik wist niet dat ik zwanger was.


De dag begon ik met zeurende pijn in mijn rug.  Dit heb ik altijd als ik ongesteld moet worden. Maar ik snapte het niet want ik moest zeker nog 2 weken wachten tot ik ongesteld moest worden. Maar dacht het zal wel mijn rug zijn. Ik kreeg wat bruinbloed verlies en begin van de middag wat helder rood bloedverlies maar niet veel ik dacht nou ben vervroegd ongesteld geworden had wel erg last van mijn zeuren de rug. Tegen de avond voelde ik alsof ik door ging lekker en ging naar de wc en voelde er zo wat uit glijden het was zo grote dikke prop dat ik dacht dit klopt niet. Ik heb wel een stolsels maar die krijg je weg dit bleef bij elkaar. Ik heb er een foto van gemaakt voor de zekerheid

reageer

Hato 12-07 om 00:50

Hoi Sammy wat naar dat je zoiets meemaakt. Ik heb ook een miskraam gehad zonder dat ik wist dat ik zwanger was. Ik was toen nog aan de pil. Mijn menstruatie was heviger dan normaal en voor ik begon te bloeden heb ik ook tijdens een wc bezoek 'iets' gezien gezien wat op een vruchtje leek. 3 dagen erna met de klachten en gebeurtenis naar de huisarts gegaan en zij vertelde mij dat alles wat ik vertelde op een miskraam leek en heb bloed laten prikken. Er was nog HCG in mijn lichaam dus was degelijk wel zwanger geweest. Als jij er niet zeker van ben kan je ook naar de huisarts met je verhaal en via je bloed kan je ook zekerheid krijgen of je dan daadwerkelijk een miskraam heb gehad of dat het iets anders kan zijn.. heel veel sicces in ieder geval 

Tooby 12-07 om 05:36

Weet je heel zeker dat het een miskraam was? Normaal 2 weken voor je menstruatie heb je je ovulatie en kan je nog niet zwanger zijn, of zou het dan al langer geleden zijn dat je zwanger bent geraakt?
Ik zou voor de zekerheid een testje doen, dan weet je het zeker en dan kan je het of laten rusten als het niet zo is (en wellicht naar de dokter voor advies, zeker omdat je zegt dat je vaker stolsels hebt) of je kan beginnen met verwerken..in ieder geval heel veel sterkte! 

Tooby 12-07 om 05:38

Hoe dan ook adviseer ik je wel om je profielfoto te wijzigen. Men kan ervan schrikken maar het kan ook emoties losbrengen voor degene onder ons die (ook) een miskraam hebben gehad.

Sammy 12-07 om 08:04

Hoii, 

Ik bedoel met solselt kleintjes tijdens een menstruatie je ziet duidelijk een weefsel in de stolsel en als ik zwanger was dan is het wel logisch dat ik geen eisprong meer heb. 

Tooby 12-07 om 08:10

Ja daarom zeg ik of was het al langer? Dus vorige maand werd je niet ongesteld dan. Ik zou toch een test doen alsnog, voor de zekerheid. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Miskraam' in het Zwangerschapsforum